Bu işin zirvesi Yami Yami no mi. Ardından Sakazuki’nin meyvesi gelir.
Bu işin zirvesi Yami Yami no mi. Ardından Sakazuki’nin meyvesi gelir.
Doğru. Ben burada kullanıcının Teach gibi potansiyelli biri olduğunu düşünerek soruyu cevapladım.Yami Yami no mi'yi ortalama bir vatandaş ya da Amiral/Yonkou fizikalitesi altında birisi yese... Hayatının sonuna kadar çorbayla beslenmek zorunda kalır. Ki o çorbayı da kendi içemez üçüncü bir kişi içirir.
Logia Uyanışıyla tekrar öne çıkarılır. Katakuri'nin meyvesi başta Logia olarak tanıtıldı sonra Özel Paramecia olarak değiştirildi. Sebebi ise Logia Uyanışlarının farklı olması.Eskiden Logia meyvesi aşırı sıkıntılıydı. Ne vurabilirdin, Ne karşılık verebilirdin. Bozuk meyveydi. Seride karşımıza çıktığında da "ooh şit" falan derdik. Sonra seriye haki kavramı bir girdi. Paramercia, Zoan'lar Logia meyvesinden çok daha mantıklı bir meyve olmaya başladı. Zaten Mistik zoanlarla beraber Logia'larda gördüğümüz güçleri de görmeye başladık. Logia'yı öne çıkarmaları gerekiyor.
Benim en sevdiğim Logia'lar; Ace ve Sabo'nun kullandığı Mera Mera No Mi, Enel'in Goro Goro No Mi'si ve Kizaru'nun Pika Pika no Mi, Kuzan'un meyvesi ilk seçeneklerimin arasına girerdi. Güç olarak değil de görsel olarak hoşuma giden meyveler. Aralarından da en istediğim Mera Mera No Mi olurdu.
Logia'dan çok farksızdı zaten. Bir de Big Mom korsanlarından Logia'lardan oluşmuyordu. Hepsi Paramercia'ydı. Belki de onun etkisi de olmuş olabilir.Logia Uyanışıyla tekrar öne çıkarılır. Katakuri'nin meyvesi başta Logia olarak tanıtıldı sonra Özel Paramecia olarak değiştirildi. Sebebi ise Logia Uyanışlarının farklı olması.
Logia'dan çok farksızdı zaten. Bir de Big Mom korsanlarından Logia'lardan oluşmuyordu. Hepsi Paramercia'ydı. Belki de onun etkisi de olmuş olabilir.
İyi yönleri de vardı ama bir çok yönüyle de zayıf arktı. Bir çok şeyi mantıksız geliyor o arkta.Oda Wholecake'de çok saçmaladı ya. Daifuku'nun meyvesi de Paramercia mesela. Oysa adam mistik bir hikayedeki lamba gibi Cin çıkartıyor.Wholecake çok çok kötüydü.