Anket En Şık Giyinen One Piece Karakteri

En İyisi Hangisi? (3 Tercih)

• Kullanılan toplam oy
    36
Şık giyim diyebilmek için bence birkaç giyimini görmek gerek. Aralarında da üzerini değiştiren bir Law bir de Zoro var neyse kotayı doldurup yanlarına bir de Croc ekleyelim
Zoro’nun tarz @Invictus Vol. 3
images

Oha! Mod olsam banlardım seni. Oha. Bugüne kadar Zoro’ya envai çeşit küfür eden insan gördüm. Hatta “Zoro ağzına sert şeyler koymayı seviyor” diyeni bile gördüm. Fakat küfrün böylesi. 1000 yıllık aşağılanma derim ben buna işte.

• Haha
Tepkiler: Montana
liste de Shanks ile Dragon da olsa iyiymiş :D:D:D her ne kadar sevmesem de palyaço gibi tarzlarıyla buggy ve karasakal da koyulabilirmiş.

Takım elbise giymekten başka hiçbir moda anlayışı olmayan köhne bir körpedir Sanji. Sanji’nin daracık körpe omuzlarına da hiç yakışmıyor o takım elbiseler. Kebapçılarda komilik yapan gencolara bile daha çok yakışıyor gömlek pantolon. Sanji’ye komi bile demem ben hizmet sektörüne saldırmış gibi hissederim.

Onun giydiği takım elbiseleri Zoro giyse jilet gibi olur jilet. Gerçi Sanji’nin genç kız reyonundan aldığı takımlar onun twink vücuduna uygun. Zoro omuzlardan patlatır o takımı.
Körpe diyerek yumuşatmanı takdir ettim. Kendini inanılmaz frenlemişsin. Ben okurken farklı tamamlamıştım cümleyi

• Haha
Tepkiler: ErsiN.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü