Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Körpe diyerek yumuşatmanı takdir ettim. Kendini inanılmaz frenlemişsin. Ben okurken farklı tamamlamıştım cümleyi
Sihirli kelimeyi mi kullanmalıydım? Şıllık
Körpe diyerek yumuşatmanı takdir ettim. Kendini inanılmaz frenlemişsin. Ben okurken farklı tamamlamıştım cümleyi
Gerek yok sen kullanmasan da seni tanıyanlar anlıyor cümlenin nereye gittiğini fkdksksSihirli kelimeyi mi kullanmalıydım? Şıllık
Zoro ilk bölümden beri aynı peştemali kullanıyor... Yapma gözünü seveyim.Şık giyim diyebilmek için bence birkaç giyimini görmek gerek. Aralarında da üzerini değiştiren bir Law bir de Zoro var neyse kotayı doldurup yanlarına bir de Croc ekleyelim
Sihirli kelimeyi mi kullanmalıydım?
hangi karakter oSihirli kelimeyi mi kullanmalıydım? Şıllık
Devrim bir hareket değil bir düşünce şeklidir. Bazen istemsizce olurDragon harekete geçti ama yanlış yerde harekete geçti gibi sanki![]()
Tesüf ederim, bu kadar karizma isen rastgele bile olsa biz hoş gelir dostumRastgele tipler dahil mi?
Üzerini değiştirmesinden bahsediyorum yoksa Law'da hep aynı pantolonu giyiyor ama üstünü değişiyor. Diğerlerine kıyasla Zoro'nun üstünü değiştirdiği oluyor en azındanZoro ilk bölümden beri aynı peştemali kullanıyor... Yapma gözünü seveyim.
Usopp ile aynı seslendirmene sahipti bu arkadaş.
O sıralar animeyi bırakmıştım çok şükür kiUsopp ile aynı seslendirmene sahipti bu arkadaş.