Tartışma EuroBasket 2025

Alpi izlemek ne büyük keyif Nba de izliyoruz şurada izliyoruz keşke robot olsa hergün maçı olsa hergün izlesek.

• Like
Tepkiler: count alucard
Alpi izlemek ne büyük keyif Nba de izliyoruz şurada izliyoruz keşke robot olsa hergün maçı olsa hergün izlesek.

Keşke tripple yapsaydı. Çok mutlu olurdum.

Milli takımda da Houston'da da isabetli şutör takım arkadaşı olmamasından müzdarip.

23 sayı
12 ribaund
9 asist
1 top çalma
2 blok çok güzel istatistikler.

• Like
Tepkiler: luffynewgate
Keşke tripple yapsaydı. Çok mutlu olurdum.

Milli takımda da Houston'da da isabetli şutör takım arkadaşı olmamasından müzdarip.

23 sayı
12 ribaund
9 asist
1 top çalma
2 blok çok güzel istatistikler.
En çok mutlu eden ve geleceğe dair umutlandıran şey geri adım atmıyor rakibin sert olduğunu görünce kendini riske etmek istemeyebilirdi ama bir adım bile geri atmadı hem kendisi keyif alıyor hem onunla oynayan arkadaşları hem izleyenler.Bu adamın şutunu da istikrarlı hale getirip jokic olmasını çok istiyorum.

• Like
Tepkiler: count alucard
En çok mutlu eden ve geleceğe dair umutlandıran şey geri adım atmıyor rakibin sert olduğunu görünce kendini riske etmek istemeyebilirdi ama bir adım bile geri atmadı hem kendisi keyif alıyor hem onunla oynayan arkadaşları hem izleyenler.Bu adamın şutunu da istikrarlı hale getirip jokic olmasını çok istiyorum.

Dış atışları çok zayıf. Yaz boyu dış şut çalıştı Beşiktaş tesislerinde ama şu ana kadar 2 maçta 1 kere şut denedi. Ne seviyeye getirdi bilmiyorujm.

Jokic'in 39sayı/10ribaun/4asist/3topçalma ile oynadığı için öğlen biraz ürkütmüştü son maç için ama Baby Jokic'imiz maçın 1.5 çeyreğinde 10 dakika oynayarak 16/3le oynuyor şu anlık.

Maşallah, nazar değmesin.

Jokic'in 39sayı/10ribaun/4asist/3topçalma ile oynadığı için öğlen biraz ürkütmüştü son maç için ama Baby Jokic'imiz maçın 1.5 çeyreğinde 10 dakika oynayarak 16/3le oynuyor şu anlık.

Maşallah, nazar değmesin.

İlk yarı Alperen 20/5/2 ile oynuyor.

Onuralp, Furkan ve Ömer Faruk da iyi maç çıkartıyorlar şimdilik. Cedi kötü.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü