Tartışma EuroBasket 2025

İzlediğim maçlardaki en kötü takımlar İsveç ve Karadağ olabilir. Çok kötüler.

+ Britanya, Portekiz, Goga'sız Gürcistan, Kıbrıs.... seviye farkı çok var contenderlarla diğerleri arasında. Heat tedrisatından geçecek Pelle Larsson sonraki Eurobasket'e nasıl gelecek meraktayız orda da.

+ Britanya, Portekiz, Goga'sız Gürcistan, Kıbrıs.... seviye farkı çok var contenderlarla diğerleri arasında. Heat tedrisatından geçecek Pelle Larsson sonraki Eurobasket'e nasıl gelecek meraktayız orda da.

Açıkçası drafta bu kadar geç yaşta girenlere karşı benim önyargım var.

Ekleme: Geçen sezonun draftı Fransa yılıydı. Avrupa'da Fransız dominasyonunu getirir. 2023'ten de Bilal be Wenby var.

Bizim son 4 sezonda 2 draftımız var sadece. İkisi de 5 numara. Alperen seçildiği sıraya göre üst düzey bir performans sergiledi açıkçası. 21 draftının en iyi oyuncusu şu an. Houston'un ırkçı yaklaşımı olmasa daha ön planda olurdu. Adem de yine seçildiği sıraya göre fena denemeyecek bir çaylak yılı geçirdi. Tabi Embiid ve Drummond'un sakatlıkları da etkili oldu ama bu da nasip işi sonuçta. :D

Son düzenleme:
4/4. Hatasız geçtik çok şükür. Asıl sınav çarşamba akşam olacak. 1.5 günlük bir dinlenme iyi gelecektir. Ercan double double yaptı. Sevemiyorum seni ne olursa olsun. Adem de Alperen'in ikamesi ya da yan parçası olarak çok iyi oyuncu. 2 top çalma 2 blok ile savunmada iyi işler yaptı. Cedi bugün de isabet anlamında kötüydü. Umarım Sırbistan maçında böyle olmaz. Furkan NBA geçmişi olmasa kesinlikle milli takıma alınmaz ama CV'nin ne kadar etkili olduğunu görüyoruz resmen.

Alperen'in 2/3 üçlük atması da gözden kaçmamalı. Alperen iyi bir dış atış tehditi olduğu zaman NBA'in en iyi oyuncularından birisi olmuş olacak.

Bogdanovic'in sakatlığı olmasaydı pek şansımız olduğunu söyleyemezdim ama onun yokluğu bizim elimizi az da olsa kuvvetlendiriyor. %10-90'dan 35-65'e çıkarttı bence kazanma şansımızı.

• Like
Tepkiler: zebercet
Furkan NBA geçmişi olmasa kesinlikle milli takıma alınmaz ama CV'nin ne kadar etkili olduğunu görüyoruz resmen.

"Aslında bir ritmini bulsa inanılmaz olacak ama 10 yıldır felan bulamıyor o ritmi" diye diye dilimize yapıştı. Takımdaki olumlu tutumun herkesi yukarıya çektiğini gördüğümüz için Furkan'ı inatla milli takımda tutmamız gerektiğini düşünüyorum ben. Evet verim alamadıktan sonra potansiyelin kıymeti de azalır ama onun formsuzluğunu tolere edebileceğimiz bir takımız. Daha 28 yaşında Furk, prime'ını yaşayacağı yıllara girecek. Bireysel kariyerinden ziyade bu milli takım olağanüstü bir şey olmadıkça kemik kadroyla 3-4 turnuva görecek. Furkan'ın zaten iyi olan kadroya bir de istikrar getirmesi demek, oyun kurabilen/şut tehdidi olan/birebir savunmalarıyla(eşleşmeye bağlı) fark yaratabilen ve 1-3 esnekliğinde oynayabilen bir rotasyona oyuncusuna sahip olman demek. Keşke Bogi için Temu Furk dediğimiz evreni yaşasaydık ama yapacak bir şey yok. Ergin hoca oyuncuya sabretmeyi sever. Zaten hocalık meziyeti olmasaydı Larkin Efes kariyerinin 6 ayından sonra Avrupa'da savrulur giderdi, Furkan'a sabretmesini daha da değerli buluyorum o yüzden. Umarım ben haklı çıkarım.

Bogi'den sonra bir kötü haber de Jokubaitis'den geldi, turnuvayı kapadı. Litvanya'da Brazdeikis-Sabonis/Buzelis/Kasparis gibi NBA yıldızlarının hiçbiri de yokken #1 için Finlerin Almanyayı yenmesini bekleyebilirlerdi, hala bir angle var ama turnuvanın devamı için zor duruyor ilerlemeleri. Litvanya sonraki turnuvalarda çok can yakar, ki Buzelis'in zaten low budget Flagg olma gibi bir potansiyeli de var. Bu sene sonraki Eurobasketlerin fragmanı gibi, çok daha iyi şeyler izleyeceğiz

"Aslında bir ritmini bulsa inanılmaz olacak ama 10 yıldır felan bulamıyor o ritmi" diye diye dilimize yapıştı. Takımdaki olumlu tutumun herkesi yukarıya çektiğini gördüğümüz için Furkan'ı inatla milli takımda tutmamız gerektiğini düşünüyorum ben. Evet verim alamadıktan sonra potansiyelin kıymeti de azalır ama onun formsuzluğunu tolere edebileceğimiz bir takımız. Daha 28 yaşında Furk, prime'ını yaşayacağı yıllara girecek. Bireysel kariyerinden ziyade bu milli takım olağanüstü bir şey olmadıkça kemik kadroyla 3-4 turnuva görecek. Furkan'ın zaten iyi olan kadroya bir de istikrar getirmesi demek, oyun kurabilen/şut tehdidi olan/birebir savunmalarıyla(eşleşmeye bağlı) fark yaratabilen ve 1-3 esnekliğinde oynayabilen bir rotasyona oyuncusuna sahip olman demek. Keşke Bogi için Temu Furk dediğimiz evreni yaşasaydık ama yapacak bir şey yok. Ergin hoca oyuncuya sabretmeyi sever. Zaten hocalık meziyeti olmasaydı Larkin Efes kariyerinin 6 ayından sonra Avrupa'da savrulur giderdi, Furkan'a sabretmesini daha da değerli buluyorum o yüzden. Umarım ben haklı çıkarım.

Bogi'den sonra bir kötü haber de Jokubaitis'den geldi, turnuvayı kapadı. Litvanya'da Brazdeikis-Sabonis/Buzelis/Kasparis gibi NBA yıldızlarının hiçbiri de yokken #1 için Finlerin Almanyayı yenmesini bekleyebilirlerdi, hala bir angle var ama turnuvanın devamı için zor duruyor ilerlemeleri. Litvanya sonraki turnuvalarda çok can yakar, ki Buzelis'in zaten low budget Flagg olma gibi bir potansiyeli de var. Bu sene sonraki Eurobasketlerin fragmanı gibi, çok daha iyi şeyler izleyeceğiz

Ergin hocanın karakteri tartışılır ama koçluğu asla. Zaten Ergin hoca seçmemiş olsa ben Furkan seçimine Twitterda her gün 40 tweet atardım. Tepki gösterirdim. Ama işte kendi içimde tepki gösteriyorum anca...

Litvanya tehlikeli takımdı. Jakubanın sakatlığıyla tehdit oranları %50 azaldı bence.

İlk maçtaki gibi şut performansı olmazsa işimiz zor.Ama en büyük tehlike Alpiyi asla Jokicle eşleştirmemek gerek Jokic'i savunurken en önemli silahımızı bir anda 3 faulle son çeyreğe kadar benche gönderebiliriz.Ercan da çok kötü savunma yapıyor şuana kadar.Ergin ataman mutlaka başka çözüm bulmalı çünkü onlar Jokic i Alpiden kaçıracaklar Alpiyi Jokic le savunacaklarını sanmıyorum çünkü aynı tehlike Jokic için de geçerli.

İlk maçtaki gibi şut performansı olmazsa işimiz zor.Ama en büyük tehlike Alpiyi asla Jokicle eşleştirmemek gerek Jokic'i savunurken en önemli silahımızı bir anda 3 faulle son çeyreğe kadar benche gönderebiliriz.Ercan da çok kötü savunma yapıyor şuana kadar.Ergin ataman mutlaka başka çözüm bulmalı çünkü onlar Jokic i Alpiden kaçıracaklar Alpiyi Jokic le savunacaklarını sanmıyorum çünkü aynı tehlike Jokic için de geçerli.
Şut sorununa çözüm yine Alpi'den gelmiş. Yapıyor bu sporu ya

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü