luffynewgate
★★
Çocuk zehir gibi şutör babasından iyi olacak beklentim büyük o çocuktan.gelecek turnuvaya Ömer Kutluay da olacak. O zaman göreceğiz bakalım.
Çocuk zehir gibi şutör babasından iyi olacak beklentim büyük o çocuktan.gelecek turnuvaya Ömer Kutluay da olacak. O zaman göreceğiz bakalım.
Büyüdü mü o kadar yav vay be zaman nasıl geçiyor :/gelecek turnuvaya Ömer Kutluay da olacak. O zaman göreceğiz bakalım.
Galatasaraylılar yine şampiyonluk görüyor, peki bu çocuk @Glorfindel ne yapsın?@justahuman ustam bizim oylar finalde çalismiyor. 2. Olma işi bu ülkenin curse gibi.
Justa a ustanin totem yetenegi lokal liglerde etkili sanirim.Galatasaraylılar yine şampiyonluk görüyor, peki bu çocuk @Glorfindel ne yapsın?
Galatasaraylılar yine şampiyonluk görüyor, peki bu çocuk @Glorfindel ne yapsın?
Bizim de canımız sağ olsun : ))@justahuman ustam bizim oylar finalde çalismiyor. 2. Olma işi bu ülkenin curse gibi.
Çocuk zehir gibi şutör babasından iyi olacak beklentim büyük o çocuktan.
Büyüdü mü o kadar yav vay be zaman nasıl geçiyor :/
Yorumlarda pana taraftarları kudurmuşAma hakediyor.Cleaveland da da yararlı oynuyordu kalırdı istese Avrupaya gelmesi sürpriz oldu Nba de rahatlıkla kontrat alır hem Euroleage de hem de milli takımda muhteşem bir yıl geçirdi.