Tartışma EuroBasket 2025

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    19
Yok daha çok şampiyonluğu verdiği için kuruldum.Senin için turnuvanın koçu olması Türkiye'nin şampiyonluğundan daha önemliyse bir şey diyemem...
Yok usta sen daha çok Ergin Ataman başarısız olduğu için mutlu olmuş gibisin. Senin için de Ergin Ataman'ın başarısız olması Türkiye'nin şampiyonluğundan daha önemliyse bir şey diyemem bende...

Yok usta sen daha çok Ergin Ataman başarısız olduğu için mutlu olmuş gibisin. Senin için de Ergin Ataman'ın başarısız olması Türkiye'nin şampiyonluğundan daha önemliyse bir şey diyemem bende...
Yanlış çok yanlış.Sen takip etmediğin için bilmezsin.
Gergini karakterinden dolayı sevmem.Yunanlılar Türk halkına ve Türk halkının değerlerine ve Atatürk'e söverken sessiz kalması yüzünden gibi...
Ama Türkiye yenildiği için sevinecek kadar değil...
29 ekim geliyor Yunanlılar yine bize söverken tekrardan 3 maymunu oynar mı sence gergin ?

• Like
Tepkiler: artyomdh
Kendin demiyor musun ben basketbol takip etmem sadece futbol diye ?
Buna neden kuruldun ? Gergin hocanı önce bir tanı öğren sonra konuşalım.
Basketbolu takip ediyorum. Euroleague'i takip etmiyorum dedim. Ayrıca buna kurulmadım. Üslubundan rahatsız oldum. Şu üslupla konuştuğun sürece tartışmanın anlamı yok.

• Like
Tepkiler: Invictus Vol. 3
Çok üzüldük ama gelecek adına büyük umut var.
-2027 de dünya şampiyonası
-2028 de Los Angales da olimpiyatlar var.
Alperen orada daha tecrübeli ve inşallah bir NBA şampiyonluğu yada en azından bir konferans finali oynayarak gelecek.Adem Bona tüm hamlığını atmış ve daha tecrübeli olarak gelecek.Cedi 32 yaşında tercrübesinin zirvesinde ve en olgun zamanında gelecek.Şehmus savunmasını daha da geliştirip mümkünse şutunu geliştirecek.Yapılacak diğer şeyler çok basit.Tarık Biberoviç olayını çözmek o olmadan turnuvaya gitmemek Jokic in Bogdanovic i varsa Alperen in de Tarık ı var yapmak ve Larkin yerine finalde 7 de 1 üçlük atmayacak daha atletik sağlam bir amerikalı guard devşirmek yaşı da 35 olacak o zamana kadar zaten olmaz artık.Bunları yaparsak 2027de de 2028 de de madalya gelir ABD nin olduğu turnuvalarda şampiyonluk çok zor olsa da olimpiyat madalyası çok iyi olur ama 4 sene sonraki Eurobasket te dünya kupası ve olimpiyatlardaki tecrübeyle kupayı Türkiyeye getirmek hedef olsun.
En önemlisi turnuva boyunca @kaizokuou yu tecrit altında tutmak olmalı.

Usta Eurobasketin takipçi sayısı taliscadan falan az... Sen bu konulara gelmezdin
Turnuva başından beri bu konudayım usta... Avrupa basketiyle işimiz pek yok ama milli takım işi farklı. Milli takım olunca su topuna bile bakıyoruz.

• Haha
Tepkiler: Crocus

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü