Tartışma EuroBasket 2025

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    19
Basketbolu takip ediyorum. Euroleague'i takip etmiyorum dedim. Ayrıca buna kurulmadım. Üslubundan rahatsız oldum. Şu üslupla konuştuğun sürece tartışmanın anlamı yok.
Senin üslubun benzeriydi oysa...
Gergin gayet iyi bir koç ama karakteri zayıf.Atatürk'e küfredilen ortamda sessizce kalıp sonra Atatürkçülük ve milliyetçilik yapan bir adam.
Bazı şeyler kupadan daha önemlidir bunun farkına varman dileğiyle...

• Like
Tepkiler: artyomdh
Ben yunanistan karşısında elemeyi planlamıştım, yine iyi ilerlediniz
Ichigo Osmani seni bi şaşırttı ama yine de planını kurdun kral
bWIzlNlXykVz31WlW7yhZgJpWl1dyJhiFoiJT3wkiztIRMV2bzKyIs6E32Afd2xcvCsH5oJC22WiXvSuyrlV6P73A9Hj1n6fcvUFJRgrjVqZo_9xrJwLa1Q1N_KxmqZsDb3M11X7

Eurobasket 2025 dün itibariyle resmi olarak bitti. Kazanan Almanya oldu.

Turnuvanın Şampiyonu
G01Pb9ZWAAIXj7C
Turnuvanın En Değerli Oyuncusu
G01b0wuWUAA32Cl
Turnuvanın En İyi Koçu
G01fAFJW8AAVh6J
Turnuvanın En İyi Beşi
G01S9LmW4AAci3p
Turnuvanın En İyi İkinci Beşi
G01mOQOXMAATMi6
Turnuvanın En İyi Savunmacısı
G01k25TWIAAGpNO
Turnuvanın Yükselen Yıldızı
G01ietOXgAAhux4

• Like
Tepkiler: kaizokuou
Eurobasket 2025 dün itibariyle resmi olarak bitti. Kazanan Almanya oldu.

Turnuvanın Şampiyonu
G01Pb9ZWAAIXj7C
Turnuvanın En Değerli Oyuncusu
G01b0wuWUAA32Cl
Turnuvanın En İyi Koçu
G01fAFJW8AAVh6J
Turnuvanın En İyi Beşi
G01S9LmW4AAci3p
Turnuvanın En İyi İkinci Beşi
G01mOQOXMAATMi6
Turnuvanın En İyi Savunmacısı
G01k25TWIAAGpNO
Turnuvanın Yükselen Yıldızı
G01ietOXgAAhux4

Alperen MVP olmayı hak etmişti ama şampiyon takımda olmak Schröder'i bir adım öne getirdi maalesef. Yapacak bir şey yok.

Muurinen drafta 2027 de katılacaktı muhtemelen ama artık 2026 sesleri gelmeye başlamış. Potansiyeli yüksek bir arkadaş.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Bunu söylediğim için üzgünüm. Yazarken oldukça zorlandım elim titredi ama kaybetmemizin nedeni tamamen gergin atamandır maalesef :(

3. olan her zaman 2. olandan daha mutlu olur ya işte... Maalesef gerçeklik.

Umarım bu kayıp Alperen için hırslı bir yükselişin başlangıcı olur. KD ile birlikte muhteşem bir sezon geçirirler.
Umarım bu kayıp, Cedi'nin hak ettiği NBA saflarına dönüşün ve kariyerine yakışan güzel bir sonun habercisi olur.
Umarım bu kayıp gençlerin içindeki basketbol ateşini yakar. 2001 ruhu bizi bu nesli getirdi. Bu nesil de gelecek nesillerin habercisi olur.

Alperen MVP olmayı hak etmişti ama şampiyon takımda olmak Schröder'i bir adım öne getirdi maalesef. Yapacak bir şey yok.

Muurinen drafta 2027 de katılacaktı muhtemelen ama artık 2026 sesleri gelmeye başlamış. Potansiyeli yüksek bir arkadaş.
Özellikle kol uzunluğu falan Durant gibi iyi yani. Savunmada yine bir şeyler yaptı ama hücumda çok da aktif gelmedi. Sırbistan maçında biraz iyiydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama dediğin gibi potansiyeli yüksek bence iyi yerlerden seçilir.

Bunu söylediğim için üzgünüm. Yazarken oldukça zorlandım elim titredi ama kaybetmemizin nedeni tamamen gergin atamandır maalesef :(
Ergin hocayı genel olarak hiç takip etmedim, son çizdiği set de kötüydü lafım yok. Ercan Osmani de ısrarcı olmak yerine Adem'i oyuna alıp çift perde ile Cedi veya Larkin'i de boşa çıkaracak güzel bi set çizebilirdi. Bunun NBA'de de birçok örneği var. Fakat sadece Ergin hoca yüzünden kaybettik lafına katılmıyorum. Türkiye başından beri ekstraların takımı oldu. Özellikle savunma konusunda oyuncuların haberleşmemesi ve sürekli dış atış yapan oyuncuları boş bırakıyorlardı. Basketbol IQ'su olarak da yüksek bir takım değiliz. En basitinden Almanya her hücum sıkıştığında en kötü Pick and pop oynayıp o atışı buldu fakat bizde ise sanki ya bitse de gitsek havasında gibi herkes uzaktan fırlattı. Alperen en basitinden Doflamingo atışı ile ünlü içeri devrilip orta mesafe açsa yine farkı iyi tutardı. Larkin de birçok kez içeriyi delebileceğini fark etti ama ona rağmen bunu da çok yapmadı.

Bizimkilerin ya hallederiz kafasından çıkıp ciddi oyunlar çizip bunları da alışkanlık haline getirmeleri lazım.

Şampiyonluğu kaybetmekten çok sosyal medyada Yunanlıların ve Bucks lı holiganların Alperen i trolleyip darlaması ağrıma gitti.Adamlar 3. oldu ama Alperen şampiyon olamadı diye şampiyon olmuş kadar mutlular coşkulular.Alperen çok art niyetli bir açıklama yapmadı büyütülecek birşey de değildi ama adamlar sağlam kurulmuşlar Giannis gözlerinde yunan tanrısı Zeus gibi birşey kutsallarına hakaret etmiş gibi davranıyorlar.Bizim oğlan mis gibi bir hater grubu edindi.Bunlar Nba in en toksik fan grubu heryerde darlarlar artık Alpiyi şimdiden 9 kasım daki Rockets Bucks maçına kurulmuş psikopatlar.Rekabet iyidir Alpi de en iyi beş açıklandığında Schröder in elini sıktı hemen yanındaki Giannis e bakmadı.

Özellikle kol uzunluğu falan Durant gibi iyi yani. Savunmada yine bir şeyler yaptı ama hücumda çok da aktif gelmedi. Sırbistan maçında biraz iyiydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama dediğin gibi potansiyeli yüksek bence iyi yerlerden seçilir.

Ergin hocayı genel olarak hiç takip etmedim, son çizdiği set de kötüydü lafım yok. Ercan Osmani de ısrarcı olmak yerine Adem'i oyuna alıp çift perde ile Cedi veya Larkin'i de boşa çıkaracak güzel bi set çizebilirdi. Bunun NBA'de de birçok örneği var. Fakat sadece Ergin hoca yüzünden kaybettik lafına katılmıyorum. Türkiye başından beri ekstraların takımı oldu. Özellikle savunma konusunda oyuncuların haberleşmemesi ve sürekli dış atış yapan oyuncuları boş bırakıyorlardı. Basketbol IQ'su olarak da yüksek bir takım değiliz. En basitinden Almanya her hücum sıkıştığında en kötü Pick and pop oynayıp o atışı buldu fakat bizde ise sanki ya bitse de gitsek havasında gibi herkes uzaktan fırlattı. Alperen en basitinden Doflamingo atışı ile ünlü içeri devrilip orta mesafe açsa yine farkı iyi tutardı. Larkin de birçok kez içeriyi delebileceğini fark etti ama ona rağmen bunu da çok yapmadı.

Bizimkilerin ya hallederiz kafasından çıkıp ciddi oyunlar çizip bunları da alışkanlık haline getirmeleri lazım.

Daha 18 yaşında çocuk. Oyun alışkanlığı ve ezberleri gelişince çok başka şeyler olur. Alperen de ilk çıktığında hamdı.

Ergin hoca takımın suyunu çıkartana kadar kullandı ve evet turnuva boyu Alperen'in ve biraz da Cedi'nin yanına birilerinin ekstra performansı ile ilerledik. Ya Kenan 1 maçlığına parladı ya da Ercan. Oyun aynıydı ama yan parça değişiyordu. Son maçta yan parçalar gereken etkiyi yapamadı.

Ayrıca biz çok dar kadroyla oynadık. Haliyle bu tempo çoğu oyuncuyu yordu. Evet NBA'de de 81 maç var ve haftada yeri geliyor 4-5 maç yapıyorlar ama normal sezon temposu bu turnuva temposunun yanından bile geçmiyordu.

Final maçında Cedi hiç kenara gelmedi. 40 dakika oynadı. Larkin 38 dakika oynadı. Alperen faul problemi olmasa o da bu kadar oynardı ama 30 dakika oynadı ona rağmen. Hiç süre almayan 3 oyuncumuz var. Alperen'in faul problemi olmasa Ömer Faruk da oynamazdı muhtemelen.

Almanya ise 11 oyuncuyla oynadı. Schröder 34, Wagner 32 dakika oynadı. Onlardan sonra en fazla oynayan 24 dakika ile oynadı.

Gelecek turnuvalara bir şekilde tam kadro gitmemiz gerekiyor. Kasımda dünya kupası elemeleri başlıyor. Sezon içinde olacağı için bizden Alperen ve Adem olmayacak orada. 2023 dünya kupasına kıl payı farkla gidemedik.

Şampiyonluğu kaybetmekten çok sosyal medyada Yunanlıların ve Bucks lı holiganların Alperen i trolleyip darlaması ağrıma gitti.Adamlar 3. oldu ama Alperen şampiyon olamadı diye şampiyon olmuş kadar mutlular coşkulular.Alperen çok art niyetli bir açıklama yapmadı büyütülecek birşey de değildi ama adamlar sağlam kurulmuşlar Giannis gözlerinde yunan tanrısı Zeus gibi birşey kutsallarına hakaret etmiş gibi davranıyorlar.Bizim oğlan mis gibi bir hater grubu edindi.Bunlar Nba in en toksik fan grubu heryerde darlarlar artık Alpiyi şimdiden 9 kasım daki Rockets Bucks maçına kurulmuş psikopatlar.Rekabet iyidir Alpi de en iyi beş açıklandığında Schröder in elini sıktı hemen yanındaki Giannis e bakmadı.

Alperen bunlardan etkilenecek birisi değil. Hırslanır diye düşünüyorum ama içinde yanan yangını biz bilemeyiz. Açıkçası maç sonunda başta Sertaç olmak üzere herkes Alperen'i teselli etti. Sertaç baya bir süre kulağına fısıldadı bir şeyler söyledi. Ne konuştu bilmiyorum ama ondan sonra biraz daha düzeldi gibi oldu.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü