Tartışma Favori Kadın Manga, Anime Karakterleriniz.

İnsan bunu görse korkmaz titrer.
yoruichi_alt_version_by_dandonfuga_diqf8go-fullview.jpg

• Alev
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Ayrıma gerek, ikisinin de duş suyu bal gibi içilir. Makima Hanım'ın yeri bende ayrı ama Fubuki de Fubuki şimdi, ayrım yapacak irade yok bende.

Ek olarak Fubuki'nin çizimleri gerçek hayattaki bir şahıstan kopyalanmıştır. Murata bunu kendi açıklıyor. Diyor ki Fubuki'yi çizerken Julia Boin hanımefendiyi hayal ettim. Tabi @Yubashiri Vinsmoke avatarı nedeniyle daha iyi bilir bahsi geçen hanımefendiyi. Bu da bu konuda kültürel tabanlı ek bir bilgi olsun.

• Love
Tepkiler: Mewtwo
Ek olarak Fubuki'nin çizimleri gerçek hayattaki bir şahıstan kopyalanmıştır. Murata bunu kendi açıklıyor. Diyor ki Fubuki'yi çizerken Julia Boin hanımefendiyi hayal ettim. Tabi @Yubashiri Vinsmoke avatarı nedeniyle daha iyi bilir bahsi geçen hanımefendiyi. Bu da bu konuda kültürel tabanlı ek bir bilgi olsun.
Murata beye helal olsun! Julia Boin cidden çok değerli bir hanımefendidir. Fakat Fubuki çok klasman olarak genç kalıyor Julia Boin'nin kendisinde yarattığı hisleri Fubuki'yle dışa vurmuş olma ihtimali çok yüksek. Julia Boin duş suyunu içmemekten Fubuki'yi çizmiş adam anlıyorum anlıyorum anlıyorum. Helal olsun Murata'ya.

• Like
Tepkiler: Riful

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü