Magnetar
👑👑
PUahhahaha, Vini itini gönderin dedim abi. Göndermezseniz böyle olur, şimdi bütün sezon bu mal ile uğraşacaksınız.
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Bu da Jelert gibi dolsuz, büyük konuşmayayım ama bir bok olmaz bundan, Joa Felix gibi diyar diyar dolaşırOkan antrenmanına maruz kalmayacağını duyunca Romada bir haftada hulka dönüşmüş : P
Bu da Jelert gibi dolsuz, büyük konuşmayayım ama bir bok olmaz bundan, Joa Felix gibi diyar diyar dolaşır
Batrakov kendinden 10 yaş büyük kadın ile evlenmiş, Mora dönen dölsüzü tek tokadı ile öldürür, has erkekBence de olmaz. Batrakov daha çok umut veriyor ama ondan da çok ümitli değiim bu sezon için. Hedefleri olduğundan ve gelişime açık olduğundan umudum var ama bu sezon için bilemiyorum. İlk maçın günahı olmaz da 2-3 maç sonra anlarız.
Dün antrenmanda pas atamadı diye 25 milyon çöp oldu falan yazmışlar, neyse ki yakında kendimi banlatacağım için bu muhabbetlerden uzak kalacağım.Okan antrenmanına maruz kalmayacağını duyunca Romada bir haftada hulka dönüşmüş : P
Boşa banlatma la kendini, Göztepe maçında Batrakov oyuna girdikten sonra @Whitebear D 'nin bu çöpe mi 25 verdiniz mesajından sonra kallavi bir küfret, öyle git :dDün antrenmanda pas atamadı diye 25 milyon çöp oldu falan yazmışlar, neyse ki yakında kendimi banlatacağım için bu muhabbetlerden uzak kalacağım.
Bu pozisyonun açıklaması yok ancak @RedAcT gibi gsli bir arkadaş gelip hikaye anlatabilir.
İyi iyi bu şekilde avrupaya falan reklam olursak hakemler biraz daha kendilerine çeki düzen verirler. Bu arada Roy Keane, en sevdiğim kaptan profilinde tam bir asker gerçi Messi de benzer profil ama Roy Keane'e saygı Manu dönemlerinde bir hayli fazlaydı.