Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puahahahah, alıntıları ve yorumları okusanıza. Yok abi bu Real taraftarı kadar beyinsiz taraftar kitlesi bulamazsın, inkansız yani.

Kör onun bunun evlatları şu maçı izledikten sonra hala Arda'ya laf atabiliyor, neyse sabah sabah sövücem olmayacak.

Bu da Jelert gibi dolsuz, büyük konuşmayayım ama bir bok olmaz bundan, Joa Felix gibi diyar diyar dolaşır

Bence de olmaz. Batrakov daha çok umut veriyor ama ondan da çok ümitli değiim bu sezon için. Hedefleri olduğundan ve gelişime açık olduğundan umudum var ama bu sezon için bilemiyorum. İlk maçın günahı olmaz da 2-3 maç sonra anlarız.

Bence de olmaz. Batrakov daha çok umut veriyor ama ondan da çok ümitli değiim bu sezon için. Hedefleri olduğundan ve gelişime açık olduğundan umudum var ama bu sezon için bilemiyorum. İlk maçın günahı olmaz da 2-3 maç sonra anlarız.
Batrakov kendinden 10 yaş büyük kadın ile evlenmiş, Mora dönen dölsüzü tek tokadı ile öldürür, has erkek 😌

Dün antrenmanda pas atamadı diye 25 milyon çöp oldu falan yazmışlar, neyse ki yakında kendimi banlatacağım için bu muhabbetlerden uzak kalacağım.
Boşa banlatma la kendini, Göztepe maçında Batrakov oyuna girdikten sonra @Whitebear D 'nin bu çöpe mi 25 verdiniz mesajından sonra kallavi bir küfret, öyle git :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri