Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ne maç taşıması osimhen yokken kimsenin bir şey taşıdığı yok. Bana oynadığı bir iki maçı söylüyorsun eee ben de söylerim böyle. Usg maçında nerdeydi sane? En ihtiyaç duyulan kazanılsa başka şeyleri konuşacağımız maçta osimhen yokken takımın çöplüğü gördük. Osimhen yokken ligde ota boka puan kaybederken neredeydi? 12 milyon maaşı sen anlamıyon gerçekten. Süperstar parasına ortalama üstü kanat performansı gördük sadece. Takıma level falan atlatmadı.
konuyu boş beleş matematiğe getiriyorsun, anlatıyorum başka birşeyle geliyorsun onuda anlatıcam başka bir şeyle çıkaracaksın. Asensio, skriniar, Greenwood Sane hemen hemen aynı parayı alıyorlar. Şampiyon kim Sane, son 16 oynayan kim Sane. Aradan tek tük maç seçmeyle olmuyor işte kaç tanede taşıdığı maç var takımı. osimhen üzerine kurulu bir takım Osimhen olmadığında tabi ki düşecek 20 milyon alıyor ya hani. Onunda farklı bir matematiği var. Boşver bunları senin Singo'nun bonservisine ödenen 30 milyondan dolayı transfer yapmaya çekiniyor yönetim sen aradaki 40 milyon hiç birşeymiş gibi davranıyorsun. Bu kadar devasa bir parayı bile anlamıyorsun ki daha ne denebilir bilmiyorum açıkcası.

Yalnız yok böyle güzel bir hafta ya Tezekko denilen çöpoğlu çöpe de çakmışlar hemde kendi sahasında şunu teknik direktör sanıyorlardı ahahhahahha @Crocus

İyi iyi bu şekilde avrupaya falan reklam olursak hakemler biraz daha kendilerine çeki düzen verirler. Bu arada Roy Keane, en sevdiğim kaptan profilinde tam bir asker gerçi Messi de benzer profil ama Roy Keane'e saygı Manu dönemlerinde bir hayli fazlaydı.

konuyu boş beleş matematiğe getiriyorsun, anlatıyorum başka birşeyle geliyorsun onuda anlatıcam başka bir şeyle çıkaracaksın. Asensio, skriniar, Greenwood Sane hemen hemen aynı parayı alıyorlar. Şampiyon kim Sane, son 16 oynayan kim Sane. Aradan tek tük maç seçmeyle olmuyor işte kaç tanede taşıdığı maç var takımı. osimhen üzerine kurulu bir takım Osimhen olmadığında tabi ki düşecek 20 milyon alıyor ya hani. Onunda farklı bir matematiği var. Boşver bunları senin Singo'nun bonservisine ödenen 30 milyondan dolayı transfer yapmaya çekiniyor yönetim sen aradaki 40 milyon hiç birşeymiş gibi davranıyorsun. Bu kadar devasa bir parayı bile anlamıyorsun ki daha ne denebilir bilmiyorum açıkcası.
Aynen şampiyon sane. Sanki osinin yanında asencio olsa, sane fb de olsa şampiyonlar değişecek mantığa bak. Tam tersi puan farkı artardı.

Ben sana çok basit bir şey söylüyorum tatava yapıyon bana. 12 milyon süperstar parasıdır ve sane bunun altında bir performans veriyor. Aldığı maaştan ötürü de ligdeki her kanatla kıyaslanır. Bu kadar basit.

Tm ci misin sen ne bu matematik kompleksi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri