LoveCook
⭐⭐⭐⭐⭐
maaş tek belirleyici değil işte bu yüzden mecburen matematik konuşuyoruz en baştan beri çok sevdiğimden değil, birde basit dört işlem bunu bari yap kardeşim artık yav. Neredeyse Skriniar parası 12 milyon dediğin normal standartı bu işin.. Sane süperstarsa Salah Osimhen ne oluyor ? God level' mi ? : Kim belirliyor bu sıfatları : )Aynen şampiyon sane. Sanki osinin yanında asencio olsa, sane fb de olsa şampiyonlar değişecek mantığa bak. Tam tersi puan farkı artardı.
Ben sana çok basit bir şey söylüyorum tatava yapıyon bana. 12 milyon süperstar parasıdır ve sane bunun altında bir performans veriyor. Aldığı maaştan ötürü de ligdeki her kanatla kıyaslanır. Bu kadar basit.
Tm ci misin sen ne bu matematik kompleksi?
Zaten fener-gs maçları ligin kaderini belirliyor başka puan kaybetmiyorlar doğru düzgün iki takımda. Her iki fener maçının MVP'si Sane oluncada bu tartışılacak bir konu olmaktan çıkıyor.
Martinelli gelse hemen hemen aynı yaşta aynı bonservis ve maaşa gelecekti. Onla kıyaslayabilirdin Greenwood'u. 30 yaşında Sane ne alaka ? Sane'yi şuan tek kıyaslabileceğin oyuncu Asensio.. Tatava dediğin en başından beri senin yaptığın oluyor bu durumda.. Ödenen 40 milyon bu işte.. Öyle bir bonservisi olsa Sane olmayacaktı sende..
Edit: Trossard'la da kıyaslayabilirsin..