Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 temmuz diye bir şey oldu ya. Gönül ister ki Galatasaray da aynısını yaşasa. Stada giden 7-8lik çocuklar biber gazı yese, Avrupa'ya zorla gitmese, futbolcuları ölüm korkusunu tatsa. İşte bu şartlarda kötüydü yapacak bir şey yok
Barış alperin ayağı uff oldu tüm ülke ayağa kalktı bakanlar falan çıkıp açıklama yaptı. (Ertesi hafta oynadı şebek)

Bizim otobüsümüzü kurşunladılar. Bayağı içinde onlarca futbolcu olan araca kurşun sıktılar. Sahada oyuncumuza bıçak çektiler. Hepsi dalga konusu oldu. Şunlar Gsye ya da Bjkye yapılsa neler olurdu acaba. Ah ah...bir şampiyon olsak tüfekle Gsli kovalayacağım kutlamalarda ...

Mertens sonrası o kadar açlık çektik şu ofansif orta sahaya. Valla gs maçı gelse de batrakov izlesem diyorum. Şu çocuk umarım yeni mertensimiz falan olur

Bjkyi de ekledim full objektif

Nübel> Uğurcan> ederson
Archie>jacops>Rıdvan
Skriniar=Davinson=>Djalo
Ake>Apokerim=>Emirhan
Murillo=Sallai> Semedo
Kante> Torreira> Salih
Olaitan>Genduzi>Sara
Orkun>Asensio>Patlakov
Trossard>Leao>Kerem
Greenwood>Sane ?Poku?
Osi>Vlahovic>Vedat
Hiç objektif değilsin ya.

Nübel >>> Uğurcan = Ederson
Rıdvan'ın Zalgiris maçı > Archie > Jacops
Djalo > Skriniar > Davinson
Emirhan > Apokerim > Ake
Murillo > Sallai > Semedo
Salih'in milli takım performasnı > Kante > Torreira
Olaitan > Guendouzi > Sara
Miretti > Asensio > Betrakov
Trossard > leao > Kerem
Poku > Greenwood > Sane
Osi > Oh > Vedat

Vlahovic ve Orkun'u niye ekliyorsun ki, onlar bu ligin üstündeler :D

Barış alperin ayağı uff oldu tüm ülke ayağa kalktı bakanlar falan çıkıp açıklama yaptı. (Ertesi hafta oynadı şebek)

Bizim otobüsümüzü kurşunladılar. Bayağı içinde onlarca futbolcu olan araca kurşun sıktılar. Sahada oyuncumuza bıçak çektiler. Hepsi dalga konusu oldu. Şunlar Gsye ya da Bjkye yapılsa neler olurdu acaba. Ah ah...bir şampiyon olsak tüfekle Gsli kovalayacağım kutlamalarda ...
Tüm nefreti hak ediyorlar ya. Amed ile eş değer bir kulüp benim için. Taraftar grubu başkanı da onlardan zaten ilanen.

Bir de yaşlı topçu alıyor diye eleştiriyordu gelmeden önce. Vedat iyi oynuyor ama yaşlı sezonu kaldırmaz. Lukaku ise çöp oğlu çöp. Prime zamanında bile çöptü o herif gidip 150 yaşındaki halini getirdik. Gencecik sidikiyi yolladı adam madem yerine adam almayacaktın ne yapacaksın 20 milyonu :s
Anlatamıyorum ustam. Istemesemde hocanın sonuna kadar arkasındayım ve klasik bir Fb sezonu bizi bekliyor.

3 temmuz diye bir şey oldu ya. Gönül ister ki Galatasaray da aynısını yaşasa. Stada giden 7-8lik çocuklar biber gazı yese, Avrupa'ya zorla gitmese, futbolcuları ölüm korkusunu tatsa. İşte bu şartlarda kötüydü yapacak bir şey yok
Dediklerin yaşanmadı demiyorum da, ondan yıllar sonra da iyi yönetmedi, Aziz Yıldırım'ın yaptığı en iyi iş gelince stadı yapmak oldu ilk geldiğinde, tesisleşmede revizyona ilk o gitti, belli altyapı çalışmalarını yaptı ve üzerine başarı da geldi ama çok egolu adam, hep ve tek ben bilirim kafasında ve 2014'ten sonra o bunu başarısızlığa itti, Ali Koç'u da Aziz Yıldırım'ı da gram sevmem, çok iyi yönetici olduklarını da düşünmüyorum da 2018'de Ali Koç kulübe geldiğinde ciddi borç içinde bıraktı kulübü ve sportif başarıdan da uzaktı, Ali Koç bok gibi yönetse de finansal olarak kulübü topladı ya, neyse dediğim gibi zaten iyi olan yönetici sayısı çok az, bence kısır bir tartışmanın içindesiniz.

Top ezme makinesi Leao'yu PL şampiyonu Trossard'dan iyi sanıyor
1 sorum var sadece. Digerlerine az cok okay der gecerim. Olaitan,Guendouzi'den daha iyi nasıl oluyor ? Objektif yorum mu ? Yoksa Bjkli oldugun icin mi boyle dusunuyorsun ?
Güncel formlara göre yaptım. Şuan Olaitan, Orkun'dan da iyi oynuyor. Olaitan genduziden iyi topçu demiyorum sezona daha iyi girdi. Adam şimdiden 4 asist Kelny çöpüne gol attırıyor.

@Smith senin yüzünden milliyetçilik damarım kabardı pis herif.

İyice saçmalamaya başladınız. 7 8 yaşındaki çocuk biber gazı yesin ne demek abi? Biraz dikkatli seçin cümleleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri