Excessum
⭐⭐⭐⭐⭐
bu oyuncuların toplam piyasa değeri fenereçakanbirliğinden 4 kat fazla xdAbartmayın, bunların üstüne bir tane orta saha gelirse çok iyi transfer dönemi olacak...
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
bu oyuncuların toplam piyasa değeri fenereçakanbirliğinden 4 kat fazla xdAbartmayın, bunların üstüne bir tane orta saha gelirse çok iyi transfer dönemi olacak...
Boşuna tartışıyorsunuz, Türk futbol tarihinde başarılı başkan sayısı 2 veya 3'tür zaten, geri kalanları vasat insanlarSen Aliyi görmüyor musun? Küme düşmeye oynadığımızı? Bile isteye Süper kupayı Galatasaray'a verişini? Bielsa seviyesi hoca deyip 10 sayfa açıklamalı Vitoru getirmesini? Verdiği her sözden anında dönmesini? Eleştirdiği Azizin hocalarını kendine hoca yapmasını? Ne başarmış? Kulübe kazıklı maaşlar onunla başlamadı mı? Edersona Skriniara o maaşı kim başlattı? Nasıl kulübü batıran Aziz oluyor?
Aziz gelmiş gözle görülür bir başarı var, UCL yaptı. Ne var bunda deme, olsaydı kaç senedir Ali. Azizde de gidemiyorduk deme, 2 senemizi piç ettiler hak etmemize rağmen.
Şu Twitterdaki geçmiş Ali trolleri sinirimi hoplatıyor, hepsini de tanıyorum çünkü ben de Ali furyasına kapılan tarafta idim ama insanın gözü görür. Aklı sıra Ali'yi kurtarıcı diye getirecekler kulübe
O farklı konu usta ya. Daha iyi bir kadro ve daha iyi bir bütçe önermişti cidden. Ama belki buda hayırdır. Çöplerden kurtulundu. Gelecek sezon semedo ve lukaku dışında çıkmamızı gerektiren oyuncu olmaz safi gibi bir adamla daha rahat hamle yaparızHakan Safi'yi neden secmediler o zaman ? Adam ben kulube para vericem ve geri istemeyecegim diyordu.
Simdi karakter olarak sevmesende sahaya Hakan ve Merih ile mi cikmak isterdin yoksa Bartug ve Yigit Efe ile mi ?
Aziz Yıldırım, Dursun Özbek. İkisi de çok başarılı başkanlar. Taraftar şımarık. Ali Koç da hiç hayır denmemiş zengin bir ailenin çocuğu, futbol tarihini bilmem de Fenerbahçe'nin net en kötü başkanı bulunduğu sürenin uzunluğu münasebetiyleBoşuna tartışıyorsunuz, Türk futbol tarihinde başarılı başkan sayısı 2 veya 3'tür zaten, geri kalanları vasat insanlar
Birinin suratının yağ oranı yüzde 90 diyebilir miyiz ustaBoşuna tartışıyorsunuz, Türk futbol tarihinde başarılı başkan sayısı 2 veya 3'tür zaten, geri kalanları vasat insanlar
Faruk süren dursun özbek. 3. YokBoşuna tartışıyorsunuz, Türk futbol tarihinde başarılı başkan sayısı 2 veya 3'tür zaten, geri kalanları vasat insanlar
Nur o yanlış bakmışız 2 aydırBirinin suratının yağ oranı yüzde 90 diyebilir miyiz usta
Ille Aziz diyorsun yani ? Cok degil 2 sene sonra Safi istemezse hepinizi gorucem. Elinizle bomba biraktiniz kulubun gobegine. Adamlarin derdi avrupa bile degilken gelmis sampiyonluk diyorsunuz. Avrupa maclarindan gelir elde edemezsen batarsin. Aradaki farki anlamamakta israr ediyorsunuz. Bugun Cihan Kamer'in yaptigi aciklama biz Sampiyonlar ligine girerek verdigimiz paranin karsiligini aldik. Hedefimiz yok demek.Sen Aliyi görmüyor musun? Küme düşmeye oynadığımızı? Bile isteye Süper kupayı Galatasaray'a verişini? Bielsa seviyesi hoca deyip 10 sayfa açıklamalı Vitoru getirmesini? Verdiği her sözden anında dönmesini? Eleştirdiği Azizin hocalarını kendine hoca yapmasını? Ne başarmış? Kulübe kazıklı maaşlar onunla başlamadı mı? Edersona Skriniara o maaşı kim başlattı? Nasıl kulübü batıran Aziz oluyor?
Aziz gelmiş gözle görülür bir başarı var, UCL yaptı. Ne var bunda deme, olsaydı kaç senedir Ali. Azizde de gidemiyorduk deme, 2 senemizi piç ettiler hak etmemize rağmen.
Şu Twitterdaki geçmiş Ali trolleri sinirimi hoplatıyor, hepsini de tanıyorum çünkü ben de Ali furyasına kapılan tarafta idim ama insanın gözü görür. Aklı sıra Ali'yi kurtarıcı diye getirecekler kulübe
o yağı yerim benBirinin suratının yağ oranı yüzde 90 diyebilir miyiz usta

Açıklamayı atabilir misin usta merak ettimIlle Aziz diyorsun yani ? Cok degil 2 sene sonra Safi istemezse hepinizi gorucem. Elinizle bomba biraktiniz kulubun gobegine. Adamlarin derdi avrupa bile degilken gelmis sampiyonluk diyorsunuz. Avrupa maclarindan gelir elde edemezsen batarsin. Aradaki farki anlamamakta israr ediyorsunuz. Bugun Cihan Kamer'in yaptigi aciklama biz Sampiyonlar ligine girerek verdigimiz paranin karsiligini aldik. Hedefimiz yok demek.