Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dünkü çocuk değilim, Azizin ne olduğunu biliyorum. Ne zamana transfer bıraktığını da, UCL eleme maçlarına sağ bekte Topuz ile çıktığımızı da. Benim için transferin önemi yok. Şampiyon olamazsa da seçilmeyecek zaten. Hakan, Merih olsa olurdu demek de abes. Oğuz olmasın Kerem olsun denirdi geçen sene, Keremi kim beğeniyor? Bu ikisi de aynı şekilde olacaktı. Çağlar da aynı kafa ile alınmadı mı, Cengiz?

Benim için takıma etkisi önemli, o etkiyi de UCL'ye kalarak gördük. İstersen küçümse bunu da Fenerin top 5-6 ligden elediği sadece Lazio, Sevilla ve Lyon var benim çağımda. Büyük bir başarı Avrupa özürlüsü bir takım için.
Ben bir şey demiyorum bu yorumun üzerine. O zaman gitme CL 'ye kadro da kurma Türkiye gibi bir ligde şampiyon olma calısmasına devam et dfskakdsmag. Rakibinde olmayan forma satısından kaynagı belli olmayan paralarla Leoa-Sane-Osimhen ileri hattını kursun. Sende arkasına Radyo Fenerbahce yazdırdıgın formanla Radyo Fenerbahce'nin savunma yapmasını izlersin.

Abdülkerim'i zorbalama işinin boku çıkmaya başladı. En son bu adamı bu kadar linçlediklerinde Frankfurttan 5 yemiştik. :d

Ben bir şey demiyorum bu yorumun üzerine. O zaman gitme CL 'ye kadro da kurma Türkiye gibi bir ligde şampiyon olma calısmasına devam et dfskakdsmag. Rakibinde olmayan forma satısından kaynagı belli olmayan paralarla Leoa-Sane-Osimhen ileri hattını kursun. Sende arkasına Radyo Fenerbahce yazdırdıgın formanla Radyo Fenerbahce'nin savunma yapmasını izlersin.
yav yine mi aynı muahbbet

Abdülkerim'i zorbalama işinin boku çıkmaya başladı. En son bu adamı bu kadar linçlediklerinde Frankfurttan 5 yemiştik. :d
Yazdıkları herkesten iyi, ismi Abdulkerim olduğu için yükleniyorlar. Adam arkasına Haaland kaçırdı diye onu paylaşıyorlardı, dünyada arkasına Haaland kaçırmayacak stoper var sanki boş yorumlar

50.000 forma satılmış 2 gunde Leao icin ve 4 milyon euro girmiş kasaya. Sana inandırıcı geliyorsa bilemedim ama beni bu ekonomide ikna edemedi.
İmkansız değil de kim açıkladı bu haberi

Yazdıkları herkesten iyi, ismi Abdulkerim olduğu için yükleniyorlar. Adam arkasına Haaland kaçırdı diye onu paylaşıyorlardı, dünyada arkasına Haaland kaçırmayacak stoper var sanki boş yorumlar
Kendi milletine düşman olan bir topluluğa muasır medeniyetler seviyesini falan anlatmaya çalışan bir adam çıkmış bu ülkeden valla komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri