Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş gemisi üretiyor moruk çok tehlikeli
Şu ekonomik durumda Fener'in paraya ihtiyacı var şampiyon olabilmesi için. Fener'in malesef hayırsever bir başkana ihtiyacı var. Ali olmasın bak Safi var adam 250 m Euro harcayabilirim diyordu ve cebimden vericem diyordu. Olmuyor kardeşim anlatamıyorum Aziz Yıldırım ilk başkanlıgı kaybettigi donemde kuluptekilerin tum baglarını kopardı. Aziz yüzünden Safi, Ali gibi adamlar gelmiyor yardım etmeye. Acun gelmiyor bu adam yüzünden. Cunku Aziz otekileştirdi bu insanları sonra cıkıp arkasından birlik olalım acıklamaları yapıyor.

Çöp çekilen Ugochukwu'nun 150 maç EPL ve Fransa liginde oynaması güldürüyor, neden çöp oldu onuda anlayamadım. Adam daha sahaya çıkmadı, ilk 11 başlarsa çöp mü değil mi anlaşılacakta herifi göremiyoruz bile.

Oynasın, çöpse çöp deriz...
Oyuncu iyi bile olsa 20 maç sınırı var diyorlardı. Böyleyse her türlü çöp transfer zaten

Şu ekonomik durumda Fener'in paraya ihtiyacı var şampiyon olabilmesi için. Fener'in malesef hayırsever bir başkana ihtiyacı var. Ali olmasın bak Safi var adam 250 m Euro harcayabilirim diyordu ve cebimden vericem diyordu. Olmuyor kardeşim anlatamıyorum Aziz Yıldırım ilk başkanlıgı kaybettigi donemde kuluptekilerin tum baglarını kopardı. Aziz yüzünden Safi, Ali gibi adamlar gelmiyor yardım etmeye. Acun gelmiyor bu adam yüzünden. Cunku Aziz otekileştirdi bu insanları sonra cıkıp arkasından birlik olalım acıklamaları yapıyor.
Cebinden harcayacak ne kadar harcayacak?

Bu hastalığı sadece Aziz başkan ve Napoli başkanı De Laurentis biliyordu, Fenerbahçe ile anlaştılar ama hastalığın ifşa olmasını istemediler. İşlem gizli yürüyordu fakat McTominay Fenerbahçe haberleri ortaya çıkınca iş yattı.

@Glorfindel tarihin en iyi fenerine ne diyor bu adam???
Katılmıyorum ya bizim şikayetimiz azizin hocaya uygun kadro kurmaması. Verdiği sözleri tutmaması. Rotasyon konusundaki eksiklik yoksa genel 11 baktığımız zaman kötü bir kadro değil tabi ki. Yaşlı kadro diye eleştirdiğimiz kadrodaki kante ligin en iyisi mesela. İyi bir 8, lukaku yerine başka transfer, yerli stoper takviyesi bir de çilek olarak semedo yerine daha iyi bek alınsaydı benim gözümde 10/10 kadro olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri