Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta başkasından çık? Saçma her türlü. Semedodan daha mı değersiz bu adam.
Evet :d sağ bek yok. U23 tutacak iyi bir sağ bek bulması daha zor. Talisca yedek olarak da maliyetli bir oyuncu. Lukaku yerine u23 alınsaydı belki.. O zaman da şerifi neden yolladın yani zor.

Başakşehir maçında ilk 11 başlasın, sanki Ugochukwu oynuyor diye maçı kaybedeceğiz. Ugochukwu - Sara - Batrakov veya Yunus yapın, adamın ne olduğunu görmemiz için izlememiz lazım.

Hazırlık maçında takım sıçıyorken oynan top önemli değil, gerçek bir maçta nasıl oynayacak görelim. Kötüyse devre arası alınır oyundan, denenmesi lazım.

Kötü usta komisyon işi var bunda. İstatiskleri de leş. Sal bunu yoksa savunuyon diye adını çıkarır wb

Fatih Tekke: İstifa ediyorum
Ertuğrul Doğan: Hayır, ben kovuyorum : ))

Evet :d sağ bek yok. U23 tutacak iyi bir sağ bek bulması daha zor. Talisca yedek olarak da maliyetli bir oyuncu. Lukaku yerine u23 alınsaydı belki.. O zaman da şerifi neden yolladın yani zor.
Yok ya hiç katılmıyorum sana. Talisca sana bu sezon sonradan girip en az 5-6 maç çözer biliyorsun sanki semedo vs über sağ bek. İlla bulunurdu birileri

Bitshiabu kötü oyuncu değil.

Ama Apo'nun neredeyse tek sıkıntısı hızı iken alınan oyuncu yine hızlı değil. Yusuf'a gidilmişti o da değil.

Neyse Apo'nun genç hali kadar hızlı olsunlar yine yeter.

Bitshiabu çok hızlı bir oyuncu değil ve zaman zaman riskli hareket ve paslar yapabiliyor (Apo da öyle). Onun dışında pek sıkıntısı yok gibi.

Ama kesin Apo'dan formayı alır, kesin seneye bonservisini alırız diyemiyorum. En azından Singo yeğenimden daha iyi yedek stoper olur : ))
Bazılarının hızlı dediğini okudum ama bilmiyorum ama herif tank gibi. Boy 1.97 ve zayıf değil, fiziksel olarak inanılmaz iri topçu ama iyi mi kötü mü bakacağız...

Kötü usta komisyon işi var bunda. İstatiskleri de leş. Sal bunu yoksa savunuyon diye adını çıkarır wb
Savunmuyorum yav, 1 maç ilk 11 başlasın çöpse çöp diyelim gitsin bitsin. Kötü oynarsa hemen devre arasında Lemina ile değiştirirler, Başakşehir'e zaten kaybetmeyiz.

Savunmuyorum yav, 1 maç ilk 11 başlasın çöpse çöp diyelim gitsin bitsin. Kötü oynarsa hemen devre arasında Lemina ile değiştirirler, Başakşehir'e zaten kaybetmeyiz.
Cl öncesi as kadroyla devam ya. Batrakov deneyelim bi boşver çöp zaten. Ziraatte görürüz onu sezon da uzun illa şans gelecek

Cengiz Ünder 15 Milyon €
Sofyan Amrabat 14 Milyon €
Diego Carlos 11.5 Milyon €
Rodrigo Becao 8.5 Milyon €
Toplamda hiç edilen 49 Milyon €…
Fenerbahçe bu 4 oyuncunun satışından kasasına bonservis bedeli olarak 1€ koyamadı.

ağam bizimle eğlenir bu değırmenin suyu nereden geliyor acaba ? @Whitebear D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri