Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arda çıkınca maçı kapattım, bu Diomande hiçbir şey yapmıyor mu? Normalde iyi topçuydu, anlamadım bu adamı. @akira

Abi Mbappe ve Vinicius'dan biri kesilse ve Espi forvette oynasa bu takım daha iyi oynar mı oynamaz mı? Ben buna bakarım.
iyi de fm oynamıyoruz ki? daha dün levante'den geldi bu adam ve geldiği takım da west ham, roma gibi bir köy takımı değil. öyle hemen gelip formayı alamaz real'de. ayrıca formayı alması da daha iyi olmaz çünkü futbol sadece yetenek ve beceri işi değil. orada bir hiyerarşi var, önce kendini kanıtlaması ve kabul ettirmesi lazım. endrick ve gonzalo kanıtlayamadı misal, arda'nın kanıtlaması 1-1.5 sezon sürdü. yavaş yavaş olur bu işler.

hee dediğine gelirsek, vini ve mbappe uyumlu bir ikili değil. mbappe geçen sezondan beri pasörlük ve pozisyon alma konularında kendisini çok geliştirdi ama bu ikili birlikte en iyi ihtimalle 8/10'lik uyum yakalar ve bu da real seviyesi bir takım için yeterli değil bana kalırsa çünkü ikisi de içgüdüsel olarak sola atıyor kendini, orada daha rahat hissediyor ve bu yüzden de üst üste biniyor pozisyonları. ikisinden biri kesilip golden çok bağlantı yapan bir forvet oyuncusu atılırsa sahaya uyum artar ama ikisi toplamda 70-80 gol katkısı veriyor sezonda, kes kesebilirsen.

Son düzenleme:
Ben Arda çıkınca maçı kapattım, bu Diomande hiçbir şey yapmıyor mu? Normalde iyi topçuydu, anlamadım bu adamı. @akira
leipzig'de iyi topçu olabilir, geçiş oynayan takımlarda fark da yaratabilir ama en üst seviye takımlara alan vermiyor ki rakipler? her an marke ediliyor hücum oyuncuları. bundesliga gibi herkesin geçiş oynadığı ve koş koş futbolunun revaçta olduğu bir ligde fark yarattı diye real'de tutacağının garantisi yok ki? hee, lige ve takıma alışırsa ve kendisini geliştirirse ilerde gösterir meziyetlerini ama wirtz, woltemade, marmoush, kolo muani... bundesliga'dan çıkıp da patates olan yetenekler say say bitmez.

leipzig'de iyi topçu olabilir, geçiş oynayan takımlarda fark da yaratabilir ama en üst seviye takımlara alan vermiyor ki rakipler? her an marke ediliyor hücum oyuncuları. bundesliga gibi herkesin geçiş oynadığı ve koş koş futbolunun revaçta olduğu bir ligde fark yarattı diye real'de tutacağının garantisi yok ki? hee, lige ve takıma alışırsa ve kendisini geliştirirse ilerde gösterir meziyetlerini ama wirtz, woltemade, marmoush, kolo muani... bundesliga'dan çıkıp da patates olan yetenekler say say bitmez.
Diomande varlık gösteremiyorsa Arda o zaman sağ kanatta devam eder... Ben bu işi anlamadım, Arda ve Brahim varken bu adama 125 sıkmanın ne manası vardı? Salak salak oyalanıp Rodri'yi Barça'ya kaptırdılar, cidden beyinsiz bunlar.
Vini veya Mbappe arasinda tercih yapmalari gerekiyor. Mbappe nin Sol Kanat oynamasi gerekiyor ve Real Madrid'in gercek bir 9 no ile maca cikmasi gerekiyor.
Orası net ama yemiyor, Vini'yi kesemiyorlar...

PSG evinde yenilmiş ligde, 3 maç galibiyeti yok. :ROFLMAO:

Zaten taraftar sever iyi topçu demiştim ya. Ama beklentinin aksine saneyi kesecek gibi gözüküyor

Bu saneyi barış ve yunus da kesiyor ki Kaanı oynatıp, saalyi kanat bile oynatır Sane böyle batırmaya devam ederse

Diomande varlık gösteremiyorsa Arda o zaman sağ kanatta devam eder... Ben bu işi anlamadım, Arda ve Brahim varken bu adama 125 sıkmanın ne manası vardı? Salak salak oyalanıp Rodri'yi Barça'ya kaptırdılar, cidden beyinsiz bunlar.

Orası net ama yemiyor, Vini'yi kesemiyorlar...
kafa yorma, aldılar mı aldılar. önemli olan bu ve bugünün 125'i, dünün 25'i. futbolda paranın miktarının bir önemi yok büyük takımlar için.

ayrıca, arda ve brahim'le birlikte rodrygo ve bernardo da var sağ açık oynayabilecek, buna rağmen aldılar çünkü bu çocuk da wonderkid'lerden biriydi. real'in şl'deki rakiplerinden birine gitse daha mı iyi olurdu? gittiği takımda bir de parladığını düşün? bir wonderkid'i daha ellerinden kaçırmış olacaktı real. bizde olursa olur, olmazsa çürür kafasındalar muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri