Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen KatılEn azından UCL'de eşleştiğimiz rakibe devre arasında kendini önerip hainlik yapmaz, üstüne bunu takımın kaptanıyken yapmıştı...En azından Dombilİcardi gibi kontenjanı doldurmuyor ve servet almıyor. Oyuna gir dediğinde girmem de demez.
Her türlü İcardi'den iyidir. : ))
Deniz Gül İcardi'den iyidir yine, sanırım haklısınız. Yönetime biraz fazla yüklendik, geçen sene yedek forvetimiz yoktu en azından artık o var. @justahuman @Feitan @Whitebear D @Excessum @RedAcT
Hah şöyle.. Yönetimlik bir şey yok ki. ne istediyseniz oldu, şimdi sıra sizin isteklerinizi yargılamakta. Öyle çok birşey de değil 2bin dakikada 14 gol atsın gibi bir beklentim yok. Elmander gibi oynasın gol atmasada birşey demeyeceğim.. : )En azından Dombilİcardi gibi kontenjanı doldurmuyor ve servet almıyor. Oyuna gir dediğinde girmem de demez.
Her türlü İcardi'den iyidir. : ))
Hah şöyle.. Yönetimlik bir şey yok ki. ne istediyseniz oldu, şimdi sıra sizin isteklerinizi yargılamakta. Öyle çok birşey de değil 2bin dakikada 14 gol atsın gibi bir beklentim yok. Elmander gibi oynasın gol atmasada birşey demeyeceğim.. : )
Ben Franculino istemiştim, TS alacak. TS maçlarını görürüz, şov yapacak...Hah şöyle.. Yönetimlik bir şey yok ki. ne istediyseniz oldu, şimdi sıra sizin isteklerinizi yargılamakta. Öyle çok birşey de değil 2bin dakikada 14 gol atsın gibi bir beklentim yok. Elmander gibi oynasın gol atmasada birşey demeyeceğim.. : )
Son anda değil ki başından beri batırdı. Sence safi Greenwood ile anlaşmasaydı taraftar bu kadar istemeseydi azizin çapı yeter miydi? Giderdi 35 yaşında kanat getirirdi. Daha en başından yetişecek dediği transferler yetişmedi vs adam tam bir facia yav. Bir de şimdi azoz bizo şamoyonlar ligono gotordu diye kafa ütülenecek.Ümit Akdağ bjk diyorlar. Aziz son anda fena batıtdı