Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
O zaman da yazıyorduk, şimdi de diyoruz, Kerem topla ne kadar az buluşursa o kadar iyi, ne kadar ileride buluşursa topla o kadar iyi, @Glorfindel e de dedim geçen sezon, skor yapmadığı her maç küfür yer diye, oraya doğru gidiyor bak iş, Roma maçını da ghostlarsa ilk iç saha maçında ayağına aldığı her topta yuuuuh varAbi Kerem deme bana, kale ağzından uzaya vurduğu toplar aklıma geliyor. Bayern maçı Kopenhag maçı falan, bana Kerem demeyin.
Bayern Münih'e karşı kaçırdığı top aklıma geldikçe sinirleniyorum, maçı izlerken cinnet geçirmiştim.O zaman da yazıyorduk, şimdi de diyoruz, Kerem topla ne kadar az buluşursa o kadar iyi, ne kadar ileride buluşursa topla o kadar iyi, @Glorfindel e de dedim geçen sezon, skor yapmadığı her maç küfür yer diye, oraya doğru gidiyor bak iş, Roma maçını da ghostlarsa ilk iç saha maçında ayağına aldığı her topta yuuuuh var
Kerem'in sorunu gs'de yetişmesi her zaman hakeme oynaması iğrenç bir takımsınız xDO zaman da yazıyorduk, şimdi de diyoruz, Kerem topla ne kadar az buluşursa o kadar iyi, ne kadar ileride buluşursa topla o kadar iyi, @Glorfindel e de dedim geçen sezon, skor yapmadığı her maç küfür yer diye, oraya doğru gidiyor bak iş, Roma maçını da ghostlarsa ilk iç saha maçında ayağına aldığı her topta yuuuuh var
Benim bunlarla çok problemim yok ya, olur kaçar yani yetenek setleri belli oyuncular, Verem vs diye dalga geçiyoruz takılıyoruz da, 22 23 sezonu özetlerine bir bak, İcardi'den sonra sezon MVP'si olabilir, geldi, faydalı oldu, para kazandırdı gitti, he kişilik vs sevmem ama işini yaptığı sürece bana ne kişiliğindenBayern Münih'e karşı kaçırdığı top aklıma geldikçe sinirleniyorum, maçı izlerken cinnet geçirmiştim.
Kerem'in sorunu gs'de yetişmesi her zaman hakeme oynaması iğrenç bir takımsınız xD
Olursun tabi gözün düşmelerde gsli adamsın.
Senin yorumları görünce her seferinde böyle oluyorum![]()
Fener kaptanını örnek alıyorumOlursun tabi gözün düşmelerde gsli adamsın.
Şurada gözünün önüne Davinson gelmiyor mu kaya kaya