Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anketin kapanma tarihi: .
Fener kaptanını örnek alıyorum 😌
Aynen Reis Skrinar'ı biz yetiştirdik akljsdaskjdasdklas nerede bir karakter yoksunu varsa gs'den yetişiyor kerem, arif, hakan, emre vesaire.

Son düzenleme:
Roma 3 - Fenerbahçe 1

Fenerbahçe alfabetik olarak Galatasaray'ın üstünde.

@Glorfindel ile beraber @RedAcT a yukarı bak mesajları atıyoruz.

Duam belli duyan belli.... Amin!

Aynen Reis Skrinar'ı biz yetiştirdik akljsdaskjdasdklas nerede bir karakter yoksunu varsa gs'den yetişiyor kerem, arif, hakan, emre vesaire.
Sonra da o karakter yoksunlarıni para verip alıyorsunuz hshshs

Bir yalan daha. Kocaeli'nde atmış 1-1 biten. 2026 yılında

Kendilerine bile yalan söylüyorlar yahu bu GSliler..

Şu Sane'yi sırf ismi Sane diye savunma işini bırakın artık, kötü işte kabul edin.

Herif en son golünü 2025 yılında atmış, bu herif GS'nin as ilk 11 kanat oyuncusu.

Dalga mı geçiyorsunuz, aynı şeyi Yunus yapsa yok edersiniz.

Sane'nin işi bitmiş, geçen sene ilk senesi olduğu için bende savunuyordum ama bu sene "şapka düştü, kel göründü".

Topla oynayan top kaybeder. Mantık basit.

Basketbolda da en çok top kaybı yapan oyuncular genelde takımın asist yükünü çeken oyuncular olur genelde. O yüzden Asist/Top Kaybı oranı diye ayrı bir istatistik var.

Kanat oynayan bir oyuncunun ya da 10 numaranın yüksek top kayıpları olması doğal.

Ancak bu top kayıplarının karşılığında ne verdi o önemli.

Sane 10 top kaybı yapmış Sofa Scorea göre.

Aynı maçta Sporting'in sağ kanat oyuncusu Catamo 11 top kaybı yapmış.

Kimse Catamo'yu eleştirmez 11 top kaybı için. Neden? Temel sebep Catamo gol attı çünkü. Çok basit. İkinci neden de Catamo bunu 90 dakikada yapmış. Sane 58 dakikada.

Ya da Zalazar 66'da oyundan çıktı. Aşağı yukarı oynadığı süre Sane ile aynı ancak tam 16 top kaybı yapmış. Yine eleştirilmez. Neden? Çünkü gol attı. 2 kilit pas verdi. Sane 0 gol 0 asist 0 kilit pas. Hücum anlamında mükemmel bir efektiflik de sergilemedi yani bu top kaybı ile.

Yamal demiş arkadaş 22 top kaybı yaptı. Çok değil, dün de 12 tane yapmış. Yani Sane'den yine fazla top kaybı yapmış ama bunun yanında 1 gol 2 asist 4 kilit pas istatiği yapmış. Topla 74 kez buluşmuş. Yani yaklaşık her 7 buluşmasında 1 top kaybı yapmış. Sane ise her 4 buluşmada 1 top kaybı yapmış.

Valencia maçında 22 top kaybı yapmış ancak topla 105 kere buluşmuş çocuk. 5 buluşmada 1 kayıp. Üstelik 2 gol ve 6 kilit pas atmış. Yani oyunu yönlendiren adam Yamal bir noktada. Sane ise santrafor oynayan Barışla aynı sayıda topla buluşuyor. Arkasındaki bek Sallari, 75 kez topla buluşmuş. Sane'nin neredeyse iki katı. Bekin kadar topla buluşmuyorsun. Üstelik Gs oyunu bekleri merkeze alarak oynamıyor.

Yine örnek veriyorum, Beşiktaş bekleri sağ tarafta oyunu Murillo ile kuruyor. Ya da Cerny'nin boşa attığı koşularla sağ bek alan bulup topla buluşuyor. Murillo bu yüzden Cerny'den genel olarak daha fazla topa dokunuyor. Ama GS'de böyle bir oyun yok.

Özetle: Sane kötü.

Yok ben yüzsüzlük olarak dedim niye gidiyorsun diye, sen 10 saniyelik videodan bu çocuk çok iyi yav falan diyordun ona ithafen :d Yoksa ne karşılaştırma olacak, Patlakov top diye sektirir Karagümrük faresini 😌
La Bartuğ çok iyi demedim işine geldiği yazma yorumları, standart adam tek olayı pas zaten Bartuğun. O yüzden olmuyor zaten yoksa çoktan giderdi bazı topçular gibi Avrupa'ya. Onun dışında Batrakov için yorumumda var, geldiği lig düşüşte bir lig şuan savaş vb sebepli. Orada ki rahatlıkta çok iyi görünebilir, çünkü açık bir ligde oynuyor. Burada o rahatlığı bulamayınca yapacakları önemli demiştim. Bulamayınca dün ki gibi oldu mesela, 5.9 reyting almış. Yani 25+ M verdiğin adamla bir zahmet Bartuğ karşılaştırma. Bartuğa Karagümrük faresi diyorsun. Batrakov 25+M'luk yan pas faresi herhalde. :ROFLMAO:

Kendilerine bile yalan söylüyorlar yahu bu GSliler..
2026 yılında 1 tane gol atmış işte, o kadar az atmış ki attığı golü bile unutmuşum.
Özetle: Sane kötü.
Rezil direkt, Yunus şuan 5 kat falan daha iyi. Hatta 5'i az bile söylemiş olabilirim, Leao ilk 11 oynayabilecek duruma gelince Leao solda oynar, Yunus sağda oynar. Sane ve Barış'da yedek oturur, zaten sürekli batırıyorlar.

Top kaybedersin tamam ama en azından bir katkında olur, hem katkısı yok hem sürekli - yazıyor. Yetti artık, devre arasında yollamak lazım.

Geri