Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen KatılŞu geliyor direkt.Şurada gözünün önüne Davinson gelmiyor mu kaya kaya![]()
Düz 36 mı vereydik?13 miyon bonus koydurmak he, hmm Yahudilik var gibi biraz sözleşmede :d
36'nın üzerine mi geldi bir de bu bonus vay arkadaş adamlar o paraya leao aldı zaten xDDüz 36 mı vereydik?
Sonra da o karakter yoksunlarıni para verip alıyorsunuz hshshsAynen Reis Skrinar'ı biz yetiştirdik akljsdaskjdasdklas nerede bir karakter yoksunu varsa gs'den yetişiyor kerem, arif, hakan, emre vesaire.
Bataklıkta boğuluyoruz diyelim bataklık olmaktan iyidir.Sonra da o karakter yoksunlarıni para verip alıyorsunuz hshshs
Bir yalan daha. Kocaeli'nde atmış 1-1 biten. 2026 yılında
Şu Sane'yi sırf ismi Sane diye savunma işini bırakın artık, kötü işte kabul edin.
Herif en son golünü 2025 yılında atmış, bu herif GS'nin as ilk 11 kanat oyuncusu.
Dalga mı geçiyorsunuz, aynı şeyi Yunus yapsa yok edersiniz.
Sane'nin işi bitmiş, geçen sene ilk senesi olduğu için bende savunuyordum ama bu sene "şapka düştü, kel göründü".
La Bartuğ çok iyi demedim işine geldiği yazma yorumları, standart adam tek olayı pas zaten Bartuğun. O yüzden olmuyor zaten yoksa çoktan giderdi bazı topçular gibi Avrupa'ya. Onun dışında Batrakov için yorumumda var, geldiği lig düşüşte bir lig şuan savaş vb sebepli. Orada ki rahatlıkta çok iyi görünebilir, çünkü açık bir ligde oynuyor. Burada o rahatlığı bulamayınca yapacakları önemli demiştim. Bulamayınca dün ki gibi oldu mesela, 5.9 reyting almış. Yani 25+ M verdiğin adamla bir zahmet Bartuğ karşılaştırma. Bartuğa Karagümrük faresi diyorsun. Batrakov 25+M'luk yan pas faresi herhalde.Yok ben yüzsüzlük olarak dedim niye gidiyorsun diye, sen 10 saniyelik videodan bu çocuk çok iyi yav falan diyordun ona ithafen :d Yoksa ne karşılaştırma olacak, Patlakov top diye sektirir Karagümrük faresini![]()
2026 yılında 1 tane gol atmış işte, o kadar az atmış ki attığı golü bile unutmuşum.Kendilerine bile yalan söylüyorlar yahu bu GSliler..
Rezil direkt, Yunus şuan 5 kat falan daha iyi. Hatta 5'i az bile söylemiş olabilirim, Leao ilk 11 oynayabilecek duruma gelince Leao solda oynar, Yunus sağda oynar. Sane ve Barış'da yedek oturur, zaten sürekli batırıyorlar.Özetle: Sane kötü.