Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anketin kapanma tarihi: .
Deniz'i de al problem yok, milli oyuncu, 3 forvet olur zaten takıma doğru olan da odur, ama defalarca dedim bu kuralda iki tane yabancı sağ bek lüks, Singo'dan Sallai'den birinden çıkıp, orayı yerli ile yedekle, git bir tane daha forvet al, şimdi herkes sallıyor hocaya, oyunculara vs vs de senin ilk sallaman gereken yer planlama, planlama=yönetim
En dar açıdan hoca savunmuş yine.

Ah ah doğru ama keşke daha iyi bir yönetim olsaydı da yedek santrafor Gyokeres-Isak yapıp Avrupa'nın göz bebeği kronik sakat Singo'yu 70 milyona satsaydı.

En dar açıdan hoca savunmuş yine.

Ah ah doğru ama keşke daha iyi bir yönetim olsaydı da yedek santrafor Gyokeres-Isak yapıp Avrupa'nın göz bebeği kronik sakat Singo'yu 70 milyona satsaydı.
He ya İsak istedik, TS'nin 17 verip aldığı adamı alamıyorsun di mi, Deniz Gül neye hizmet ediyor? Abi sallamayı bırak da şu transferlerden hangisi en kötü Ağustos'un ilk haftası bitmezdi onu söyle, Singo'dan çıkamıyorsan Sallai'den çık? Karar ver ama iyi olur, kötü olur, öyle ben akşam pazarını bekleyeyim, sonra menajer ne getirirse ona bakarız, olur olur mantıklı planlama, sen yönetimi para harcamak olarak baktığın sürece devam abi, Ali Koç Fener'i gibi olursun sonra ama

He ya İsak istedik, TS'nin 17 verip aldığı adamı alamıyorsun di mi, Deniz Gül neye hizmet ediyor? Abi sallamayı bırak da şu transferlerden hangisi en kötü Ağustos'un ilk haftası bitmezdi onu söyle, Singo'dan çıkamıyorsan Sallai'den çık? Karar ver ama iyi olur, kötü olur, öyle ben akşam pazarını bekleyeyim, sonra menajer ne getirirse ona bakarız, olur olur mantıklı planlama, sen yönetimi para harcamak olarak baktığın sürece devam abi, Ali Koç Fener'i gibi olursun sonra ama
Bence o kronik çocuğu ve Aral'ı almayarak iyi yaptılar o yüzden bana geçmiyor bu sözler. Planlama zaten yanlış ama suçluların biri de hoca, istediğin her noname adam balon,kronik veya çöp çıkarsa hocana güvenip zaten almak istemezsin menajerleri beklersin işte.

Bence o kronik çocuğu ve Aral'ı almayarak iyi yaptılar o yüzden bana geçmiyor bu sözler. Planlama zaten yanlış ama suçluların biri de hoca, istediğin her noname adam balon,kronik veya çöp çıkarsa hocana güvenip zaten almak istemezsin menajerleri beklersin işte.
Ya zaten hocasına göre transfer yapanın aklına sokayım afedersin, uçuk örnek ama dünyanın benim için en iyisi Pep, o da Haaland istemedi ama al dediler getirdiler, bir de Dursun SAÇ denen göte pompalıyor bu haberleri, kim kötü çıkarsa Okan istedi şu bu diye, Okan mı dedi Singo'ya 6 milyon maaş var diye? Almıyorum maliyeti yüksek de geç, son gün 30'a aldığı Uurcan'ı başarı sayıyor adam shhdshs, Muslera'nın gideceği 5 aydan belli ama son gün kaleci çözüyor yönetim, bravo Dursun başgana ya beton yetmez, ben senin garip şekilde bu adamı bu kadar tutmanı anlamıyorum yahu, salla geç işte yönetime para mı alıyon ne yapıyorsun, İngiltere'de burs mu verdiler sana haberimiz yok :d

Geri