RedAcT
👑
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Şunun açıklaması yok aga. Kazma dediğimiz barış kim bilir kaç tane atmıştır. Hani hücum bölgesinde oynuyorsun bir yerlerine çarpıp girer. 6 numaradaki torrik daha çok atmıştır. Mevzu iyi organize atak yapamıyoruz cart curtsa (katılıyorum) bundan en çok ağlayacak kişi osimhendir ama çatır çatır atıyor adam. Sen büyük takımsın anadolu takımlarına karşı bu istatistik kabul edilemezYıllık 12 milyon verdiğin adam yılda tek gol atarsa böyle dalga konusu olur, yapacak bir şey yok hak ediyor. @LoveCook @justahuman
Bizim diğer kupon da geliyor @KennyDünyanın en iyi orta sahası dediğiniz Bartug 11'de, fıstıkları çıkarayım mı @Glorfindel @Sir Crocodile
Soyle bir sey yasanmazsa 3-0 Roma kazanir.Roma kazanır 2 oran çok iyi ya.
Arthur bekar adam isterse 100k atar, ben çok açılırsam hanım oklavayla döver 50 liradan devam :s50 TL ne memur adam, @Arthur 10 k atmış Sporting'e![]()
Toplamda 4 kupon yaptım, birinde bile düz bir şekilde Roma alır diyemedim..bizim duygusallık....yakıştıramadım Roma alır demeyiBizim diğer kupon da geliyor @Kenny
Hep bu duygusalliktan kayıp zaten, fanatik Okan Burukcu adam bile tereddütsüz 10 k atıyor :dArthur bekar adam isterse 100k atar, ben çok açılırsam hanım oklavayla döver 50 liradan devam :s
Toplamda 4 kupon yaptım, birinde bile düz bir şekilde Roma alır diyemedim..bizim duygusallık....yakıştıramadım Roma alır demeyi![]()
Asensio olmadan maçı kaybettik maalesef Asensio olsa 4 tane atmıştık :dDünyanın en iyi orta sahası dediğiniz Bartug 11'de, fıstıkları çıkarayım mı @Glorfindel @Sir Crocodile