Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Redim sen İsmail Kartal hocamı sevmiyorsun Azizi daha çok seviyorsun gibime geliyor. Sevmediğin adam istifa etmiş sevin gitsin. Ben senin gibi düşünmüyorum İsmail Kartal bence çok iyi teknik direktör anlaşamadığımızda anlaşalım. İnşallah daha da gelmez İsmail Kartal hocam...Çık ne yaptıysan anlat teşekkür et git, ne güzel maç çıkarmışsın tadını çıkar bırak biz de tadını çıkaralım.
Ne önemi var yönetimin ne dediğinin ? Millet asgari ücretle çalışacak iş bulamıyor gelmişsin bir konuma oyununu oynat sen bu sonuçları alınca yönetim ne yapacak ? Yönetim bu maçtan sonra adamı kovacak mıydı yani ? Zaten kovulacak reddeye geliyorsan da kovul git işine bak. Ergen ergen tripler yok o bana bunu diyor şu bana şunu diyor falan yönetimse de sizin idddia ettiğiniz gibi çık yönetim de.
Bu gereksizi yerince aziz savunuyor gibi oluyorum galiba anladığım ama aziz falan savunduğum yok iki tane birbirinden kötü eleman var aziz daha kötü tabi umarım en yakın zamanda o da istifa eder.
İsmail eagle hocam kalsın roma gibi takımı 10mt ye kitledi oynatmadı@Zoro @Kenny @Glorfindel @Smith Kabul etmeniz lazım ki İsmail zayıf adam. ŞL'ye takım kaldığında çıkıp bomboş falanca yorumcu, filanca youtuber bana şöyle böyle diyor diye hikaye anlatıyordu olum 18 yıl sonra takımı şl'ye götürmüşsün biz bunu konuşacaz şimdi ? Öyle yönetimlik bir şey falan da yoktur ciddi diyorum bak adamın tek sorunu sosyal medaya yediği linç.
Yani ben dün akşam attığımız şahane golü değil de bu soytarının neden istifa ettiğini tartışıyorum 1-1'lik skordan beri ne gereği var ? Kaldıramıyayacağı yükün altına girmesin bir daha gelmesin, zaten şu saatten sonra geri dönse de bir iki maça defolup gider. Yapacağı başarı da gelmesin Reisler alsınlar ersunu, emreyi falan onlar da şampiyon olmayacak zaten.
Valla ben İstanbul Avrupa yakası doğumluyum hemde eski stadyumun oralarda çok seçenek verilmedi maalesef. :d :dŞehrinizin takımını tutun dediğimiz kişiler şampiyon oluyorlar diye İstanbul takımlarını tutuyor ya haniaha bunu dediğimiz kişilerin bazılarının tuttuğu takımın hocası ne söylüyor
kesintisiz başarı isteyen onları tutsun hohahahaha @akira
İsmail Kartal sonradan dönse bile ben fenere dönmüyorum. Maalesef Sasuke gibi bir şey olup köyden ayrıldım. @havlu Naruto gibi hemen peşimden BJK lobisine geldi ama beni köye geri getiremeyecek beddua ede ede kaçacağım....
İsmail Kartal sonradan dönse bile ben fenere dönmüyorum. Maalesef Sasuke gibi bir şey olup köyden ayrıldım. @havlu Naruto gibi hemen peşimden BJK lobisine geldi ama beni köye geri getiremeyecek beddua ede ede kaçacağım....
Ben hocalığını sevmiyorum ama bu konuda hocalığıyla ilgili bir sözüm yok yaptığı tavırla sezondan bir şey çıkacaksa da içine etti diyorum. Neyse İsmail olayını bırakıyorum yeter bu kadar elemana derdimizi anlattık.Redim sen İsmail Kartal hocamı sevmiyorsun Azizi daha çok seviyorsun gibime geliyor. Sevmediğin adam istifa etmiş sevin gitsin. Ben senin gibi düşünmüyorum İsmail Kartal bence çok iyi teknik direktör anlaşamadığımızda anlaşalım. İnşallah daha da gelmez İsmail Kartal hocam...
Reis böyle düşünen yok işte bana kalsa gs'ye ŞL'de farkı koy zaten kaç yıldır tırt ligi diyoruz gelsinler tırt liginde oynasınlar dalgamıza bakarız ama millet kafayı yemiş lig lig diyerek.İsmail eagle hocam kalsın roma gibi takımı 10mt ye kitledi oynatmadıaciz ve sinsi oğuz gitsin. Kerem irfan da yanlarında eşantiyon olarak gönderilsin bu takım 16ya kalır s.kmişim tr ligini.
Sen muafsın. Tabi aslen Sivaslı falan değilsenValla ben İstanbul Avrupa yakası doğumluyum hemde eski stadyumun oralarda çok seçenek verilmedi maalesef. :d :d