-
Vitrin konusu
- #4,321
Adam gerçek hayatta fm oynuyor yavYine yumurcak TV'den topluyor. Yeter artık bıktık bıktık yeter..
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Adam gerçek hayatta fm oynuyor yavYine yumurcak TV'den topluyor. Yeter artık bıktık bıktık yeter..
Bana alıştı bence ama benim arkamdan @havlu gelmeye kalkınca tepesi attı. Neyse renklilerin hepsi kulüplerine geri döndü bizler Beşiktaştan devam. Tertemiz galibiyetti. Asıl sınav Marsilya maçında olacak. Koyu Beşiktaşlı arkadaşım direkt üç puan yazdı bile Marsilya maçına. Ben henüz o kadar Beşiktaşlı olamadım, olmaya çalışıyorum...
Birde kaan Ayhan kardeşiymiş. Abooo uzak dur uzak. Gerçi kaan'a sorsa o da gelme TR'ye erken 32 'de gelirsin falan der.. Uff nefret ediyorum ya gurbetçilerden. (Can Uzun hariç <3 )Adam gerçek hayatta fm oynuyor yav
Size enteresan bir bilgi vereyim, ben hayatımda hiç fm oynamadım.Adam gerçek hayatta fm oynuyor yav
Ben de oynamadimSize enteresan bir bilgi vereyim, ben hayatımda hiç fm oynamadım.
Yani istediğim genç topçuları FM'den görmüyorum, FM oynasaydım nasıl terör estireceğimi düşünün. @LoveCook @justahuman @RedAcT
Bir ara merak edip fiyatına bakmıştım 30 EURO civarı bir şeydi diye hatırlıyorum, sonra o paraya et döner yerim deyip FM almaktan vazgeçtim.Ben de oynamadim
Benim ilgimi çekmiyor ya, fifa falan da oynamıyorum, yıl sonu indirime girince işte GS alıp öyle kendi kendime takılıyorumBir ara merak edip fiyatına bakmıştım 30 EURO civarı bir şeydi diye hatırlıyorum, sonra o paraya et döner yerim deyip FM almaktan vazgeçtim.
Bokan öğrenirse GS'ye aldırıp Avrupa maçlarında sağ bek oynatarak kırmızı kart görüp Avrupa'dan bizi eletebilir, dikkat etmek lazım.
Aslında Türk sağ bek lazım bize, enteresan... Singo veya Sallai'yi postalayıp bunu mu alsak? @justahuman @LoveCook @RedAcT
Usta senin yeğende yatma işini biraz abarttı, arada bir yedekten falan girsin bari.Abisinin genç haliyse olur da tüm takımı yollarız yine de Sİngo yeğenimi yollamayız.
Henüz kabilemizin ihtiyaçları giderilmedi, avizemiz mavizemiz her şeyimiz eksin.
Yeğenim yatarak kazanmaya devam etmeli
Beşiktaşlı ama new school, Vlahoviç fani.Bana gün yüzü görmeyesin diye beddua eden mi? Kim?