Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7.5 milyon yazarken utanmadan brüt yazıyor, Asensio yu yazarken net maaşı , algıcı Timsah, ben bulamıyorum da sen 12.5 alan , kariyeri hep sakatlıklarla dolu olan adamı nasil aldığına elden çıkarıcan, sizden sonra yolu Araplar zaten
La siz 4 falan dediğiniz adam gidince 8 aldığı ortaya çıkıyor. 2.5 alıyor dediğiniz adam 4 falan aldığı ortaya çıkıyor. Bana hikaye anlatma ya. Asensio aldığı maaşı yazıyorsun verdiği performansı yazamazsın 27 gol katkısı yapmış geçen yıl adam. 2026 da 1 gol atmış Sane 15 M alıyor gelmiş Asensio eleştiriyor sakat satamazsın diyor, sen kime satacaksın 15+ M alan Sane'yi? Senin 15 M alan topçuyla şöyle dalga geçiyorlar...

Redim durum şu diye biliyorum oynayacak duruma geldiğinde direk oynayacak ama Asensio oynamak istiyor mu ve sakatlık sorunu ciddi mi sorun bu. Yoksa takımın deli gibi ihtiyacı var Asensio'ya Iso'nun oynatmama gibi bir durumu yok yani Bartuğ'un oynadığı takımda 1milyon kez oynar Asensio(y)
Asensio niye oynamak istemesin ki ? Çok saçma bir davaydı bu nereden çıktıysa.

Bilgiler yanlış. Messi 45, Ronaldo 50.

Messi maç sayısı bazında daha önde Ronaldodan.

Ama Vini hepsinden önde. Sürekli realde ve işi sadece gol/ asist yapmak. Kanatta oynayınca hakkını verir o veya Mbappe fark etmez.
UCL'de kırılmayacak rekor yok. Haaland ve Mbappe golde de geçecektir bu ikiliyi. Yeni eskiyi geçmek için vardır
Transfermarkt'a göre:

Ronaldo 183 maç 140 gol 50 asist ile 190 gol katkısı vermiş.
Messi 163 maç 129 gol 45 asist ile 174 gol katkısı vermiş.
Neymar 81 maç 43gol 37 asist ile 80 gol katkısı vermiş.

Vini şu ana kadar 83 maç 34 gol 33 asist ile 77 gol katkısı vermiş.

Asistten daha çok gol katkısı vermiş adamlar. Vini sadece asist yapmış o kadar.

Ronaldo da Messi de ana skoreriydi takımlarının. Vini ise önce Benzema ile oynadı sonra Mbabbe ile.

Mbabbe de bu arada 99 maç 71 gol 28 asist ile maç başına 1 gol katkısı ile oynuyor. Neymar'dan bir tık iyi bu konuda ama Messi ve Ronaldo'nun çok gerisinde. :D

Ekleme: şu an görünen şartlarda asistte geçebilirler ama herhangi bir futbolcunun Ronaldo'yu geçme imkanı yok. Belki Messi ama o da zor. Mbabbe ile aralarında 58 gol var. Mbabbe 5 sene falan geçtiğimiz sezonki performansını göstermesi lazım Mbabbe'nin Messi'yi geçmek için. Ama kariyerinde 10+ hatta 8+ gol attığı tek sezon geçen sezon. :D
Haaland geçer gol sayısında Ronaldo ve Messi'yi, Ronaldo'yu geçer mi emin değilim ama Messi'yi geçer gibi duruyor.

Bak Haaland ve Mbappe rekorlarını kırsa tamam ama Vini'nin yapmaması lazım, ben onu o seviyede görmüyorum.

Mesela Haaland muhtemelen artan maç sayısından dolayı gol sayısında Ronalde ve Messi'yi geçecek ama Haaland olduğu için problem yok, Vini bana göre o statüde topçu değil...

Asensio niye oynamak istemesin ki ? Çok saçma bir davaydı bu nereden çıktıysa.
Sakatlık meselesinden dolayı diyorum Redim. SAÇ denilen algıcının dedikleri doğruysa eğer oynarsa çapraz yan bağlar gidecek demişti tabi doğruysa :cautious:

Singo'nun maaşı 4.5 falan, 7 diyenler dümdüz adam sık sakatlandığı için adama karşı olan linç ve nefret artsın diye böyle yapan GS taraftarı, Singo iyi topçu ama neden 7 verelim. Bu sayı ne alaka yani, 4.5/5 civarı alıyor.

Singo'nun maaşı 4.5 falan, 7 diyenler dümdüz adam sık sakatlandığı için adama karşı olan linç ve nefret artsın diye böyle yapan GS taraftarı, Singo iyi topçu ama neden 7 verelim. Bu sayı ne alaka yani, 4.5/5 civarı alıyor.
Reis maaşı sen veriyorsun gibi yazmışsın burası türkiye yav, kim bilir kaç alıyorlardır xD

La siz 4 falan dediğiniz adam gidince 8 aldığı ortaya çıkıyor. 2.5 alıyor dediğiniz adam 4 falan aldığı ortaya çıkıyor. Bana hikaye anlatma ya. Asensio aldığı maaşı yazıyorsun verdiği performansı yazamazsın 27 gol katkısı yapmış geçen yıl adam. 2026 da 1 gol atmış Sane 15 M alıyor gelmiş Asensio eleştiriyor sakat satamazsın diyor, sen kime satacaksın 15+ M alan Sane'yi? Senin 15 M alan topçuyla şöyle dalga geçiyorlar...

Hahaha ulan sende farklı mi sanıyorsun, daha yeni ceza yedin yarma ya bshsshh

Haaland geçer gol sayısında Ronaldo ve Messi'yi, Ronaldo'yu geçer mi emin değilim ama Messi'yi geçer gibi duruyor.

Bak Haaland ve Mbappe rekorlarını kırsa tamam ama Vini'nin yapmaması lazım, ben onu o seviyede görmüyorum.

Mesela Haaland muhtemelen artan maç sayısından dolayı gol sayısında Ronalde ve Messi'yi geçecek ama Haaland olduğu için problem yok, Vini bana göre o statüde topçu değil...
Viniyi o seviye görmeme değil, çirkin ve zenci diye sevmiyorsun

Viniyi o seviye görmeme değil, çirkin ve zenci diye sevmiyorsun
PUAHAAHAHAHAAH, Mbappe'yi niye seviyorum o zaman. Vini'yi zırlak bir ezik olduğu için sevmiyorum. Vini zırlak, bencil, aşağılık bir köpektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri