Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen KatılValla işine geldiği gibi olayları saçma sapan yerlere bağlayan sensin. Size kalda Eljif Elmas da hülleyle gitmişti geçmişte yazılanları unutmadık. Yani bir topçu geçmişte 76 bin ediyorken 1 M etmesi çok mu büyük para? Senin dediğin dönemler ne topçulara ne paralar verildi. 1 M ile mi olayı kurtardık?Ya abi inanılmazsın ya, dicek tek bir kelime yok sana, önündekini reddediyorsun, Ulan hadi her şeyi geçtim, en fazla bonservis harcamasını 76 bin euro yapan Boluspor, 2016 mi 17 mi, sizden Ertuğrul'u nasıl 1 milyona aldi, çok temiz kulüpsün ya, ben niye olduğunu biliyorum da senin bakış açını merak ettim
Bizim yaparken hülle oluyor da, sen yaparken nasıl temiz oluyor ya, Boluspor tarihini en fazla bonservis bedeli 76 bin euro, adamlar senin 3. kalecini 1 milyon euro veriyor, Fener'de çıktığı maç sayısı da iki hane etmiyor galiba, ve buna temiz abi olur Ertuğrul çok iyi diyorsun, he anam heValla işine geldiği gibi olayları saçma sapan yerlere bağlayan sensin. Size kalda Eljif Elmas da hülleyle gitmişti geçmişte yazılanları unutmadık. Yani bir topçu geçmişte 76 bin ediyorken 1 M etmesi çok mu büyük para? Senin dediğin dönemler ne topçulara ne paralar verildi. 1 M ile mi olayı kurtardık?
Siz oynamayan Midsjö müdür ne boktur onu 3 M'a sattın Pendik'e. Adamların o döneme kadar aldığı maks oyuncu bonservisi 18 bin dolardı. Bak 180 bin, 1 M bile değil 18 bin dolar. Sizin hayatınız böyle kolpalarla hüllelerle dolu ama işine geleni görürsün anca, onu da istediğin gibi yorumlarsın...
Yooo demiyorum çok iyi ama 1 M büyük para değil onu diyorum. Midsjö 3 M çok daha büyük hülle mesela. Üstüne orada da oynamadı doğru düzgün. Pendik başkanı ve GS bağı ortadayken böyle bir olaydan bahsetmedin hiç ama Ertuğrul falan diyorsun hala.Bizim yaparken hülle oluyor da, sen yaparken nasıl temiz oluyor ya, Boluspor tarihini en fazla bonservis bedeli 76 bin euro, adamlar senin 3. kalecini 1 milyon euro veriyor, Fener'de çıktığı maç sayısı da iki hane etmiyor galiba, ve buna temiz abi olur Ertuğrul çok iyi diyorsun, he anam he
Kafalar pırıl pırıl yaYooo demiyorum çok iyi ama 1 M büyük para değil onu diyorum. Midsjö 3 M çok daha büyük hülle mesela. Üstüne orada da oynamadı doğru düzgün. Pendik başkanı ve GS bağı ortadayken böyle bir olaydan bahsetmedin hiç ama Ertuğrul falan diyorsun hala.
Diego Carlos olayını bile işine geldiği yere çektin. Biz yalan açıklıyoruz hiç olmazsa cart curt diye. Sana yalan açıkla diyen mi var? Sana açıklamama hakkı verilmiş, açıkla yada açıklama. Sen kolpadan açıklama yapıyorsun sonra aciklamayanı suçlu çıkarmaya komikliğine düşüyorsun...![]()
Yine çekip çekip klavye başına geçmiş ne diyor ya...Kafalar pırıl pırıl ya
Yankutçu kardeş yine Yankutun yan pas oyununu izleyip yorum mu yapıyorsun?İsmail hocam bugün antrenmana çıktı. Canım hocam. Allah ayağına taş değdirmesin
Senden objektif şekilde cevap bekleyen de hata zaten, yarın öbür gün Fenerli bir oyuncu sahada karşıdaki takım oyuncusu silahla vursa ne var bunda falan dersin sen :dYine çekip çekip klavye başına geçmiş ne diyor ya...