Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batrakov net transfer mi yani?

ts, bizdeki pablo'yu istiyormuş. cuk oturur ts'ye ama hem bu sezona iyi girdi hem de yerini dolduramayacağımızdan, salmaz bizimkiler. oyuncuyu kaleden uzak oynattığımız için istatistikleri yok gibi bir şey ama bu takıma golcü değil de önde bağlantı yapabilecek bir forvet lazım olduğundan çok iyi olur ts adına. richarlison'dan falan 10-15 kat daha iyi olur.

Başka hangi takım senin gözünde ikiden fazla net topçu aldı ki?
Başka takımlar beni ilgilendirmiyor, UCL'de çeyrek finale kalmak için 1 tane net orta saha lazımdı ve almadılar. Biraz zor bir deplasmana gittiğimiz an Torreira'nın içinden geçecekler, geçen sene yaşadık bunları...

Yine de soruna cevap vereyim, BJK aldı ama dediğim gibi ben UCL için istiyordum...

Bu sene ne olursa olsun Bokan'a sallamayacağım, sahada iğrenç bir oyun gördüğüm an direkt başkana sallarım. Bokan'a bir tek Batrakov'u oynatmazsa sallarım, onun harici başarısızlık başkana yazar...
Ne olursa olsun Bokan’a sallamayacağım

Gs tarihinin en pahalı, en maliyetli kadrosu
400m üstü kadro değeri
Dünya kadar harcanan bonservis
En yakın rakibine 100 milyon kadro değeri farkı

Hadi kardeşim hadi

Bu sene ne olursa olsun Bokan'a sallamayacağım, sahada iğrenç bir oyun gördüğüm an direkt başkana sallarım. Bokan'a bir tek Batrakov'u oynatmazsa sallarım, onun harici başarısızlık başkana yazar...
Başkanlık birşey yok tertemiz başkan.. 35 milyona bekini aldı bu sene prensi Ugocukwu'yu aldı Batrakov gib i potansiyel aldı Leao gibi insanüstü kanat aldı. Daha napsın başkan ?

Ne olursa olsun Bokan’a sallamayacağım

Gs tarihinin en pahalı, en maliyetli kadrosu
400m üstü kadro değeri
Dünya kadar harcanan bonservis
En yakın rakibine 100 milyon kadro değeri farkı

Hadi kardeşim hadi
Bırak usta Yamal indirseler nerede lan orta saha diye stadı yakacak bu adam :cautious:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri