LoveCook
⭐⭐⭐⭐⭐
Sövmez o kafası atmıştır anlık. Yoksa kıymet bilir. @Feitan @Magnetar @justahuman Bu üçlü sıkıntı ama.. Ah ala ala bizim başımızı yakacaklar en sonunda
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen KatılSövmez o kafası atmıştır anlık. Yoksa kıymet bilir. @Feitan @Magnetar @justahuman Bu üçlü sıkıntı ama.. Ah ala ala bizim başımızı yakacaklar en sonunda
magnetar sövüyordu zaten yanlış anlaşıldık sanırımSövmez o kafası atmıştır anlık. Yoksa kıymet bilir. @Feitan @Magnetar @justahuman Bu üçlü sıkıntı ama.. Ah ala ala bizim başımızı yakacaklar en sonunda

geçen sene Liverpool u çektik son 16 da. orta saha alsan da mümkün değil . Sans lazım çeyrek içinLig umurumda değil, ligi zaten her sene alıyoruz. UCL'de çeyrek final görmek istiyorum ve onun içinde takımın orta sahası yeterli değil, geçen sene gördük zaten ve bir değişiklik olmadı...
Aynen 33 yasindaki Lemina ile uzatalım demiştir kesin, İcardi ye de uzatalım demiştir di miYa bana kalsa bende orta saha isterim ama hocamız Lemina ile uzatalım stoperde kullanırım
Torreira en önemli 5 oyuncumdan biri
Ogocukwu alalım çok iyi genç diyipte onları tercih ediyorsa başkan ne diyecek
Hayır olmaz caprazlonca forumundaki kardeşlerimiz bu eylemleri uygun görmüyor mu diyecek söyleneni yapıyorlar işte
yanlış görmüşüm. : )magnetar sövüyordu zaten yanlış anlaşıldık sanırım![]()
Sabit kanca ne alaka ajbfıjabfaıjkgbajgkbabŞu adam bile taraftarı kandırıyor sonunda bitti transfer dönemi
Halen var sıkıntı ama enkazı gönderince biraz o kızgınlığım gitti, sadece orta sahanın biraz rotasyon açısından düştüğü düşüncesindeyim. Ndidi'nin gideceği yönünde 10 kere haber yapıldı ama sonunda kadroda kaldı. Salih'in alternatifi eğer Ndidi ise sıkıntı.X'tekiler ne kadar muavine başkana laf etse de ben BJK'nin gayet iyi transfer dönemi geçirdiğini düşünüyorum. Kaç senenin enkazı vardı takımda baya adam göndermeleri bile acayip artı yazıyor. Raskin de gelirse baya okeyim ben döneme. Ama bi sağ kanat da isterdim kelin yerine...neyse
Cerny Ndede gitseydi zaten acayip bir dönem olurdu ya ama taa ANÇ döneminden kalan adamlar bile var acayip büyük bu enkaz. Cerny'i bi nebze kullanırız da ndede umutsuz vaka...Çorum maçında depar attı geberdi direkt akjnfkjaf. Orta saha rotasyonu yeterli değil de yine de raskiin ile beraber 6 ve 8 de yedekleniyor iyi olur umarım biter.Halen var sıkıntı ama enkazı gönderince biraz o kızgınlığım gitti, sadece orta sahanın biraz rotasyon açısından düştüğü düşüncesindeyim. Ndidi'nin gideceği yönünde 10 kere haber yapıldı ama sonunda kadroda kaldı. Salih'in alternatifi eğer Ndidi ise sıkıntı.