Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son anda değil ki başından beri batırdı. Sence safi Greenwood ile anlaşmasaydı taraftar bu kadar istemeseydi azizin çapı yeter miydi? Giderdi 35 yaşında kanat getirirdi. Daha en başından yetişecek dediği transferler yetişmedi vs adam tam bir facia yav. Bir de şimdi azoz bizo şamoyonlar ligono gotordu diye kafa ütülenecek.
Hacizin şampiyonlar ligine katılırken gram katkısı olmadı belki biraz Ake yani. En büyük şans İsmail Kartal hocam oldu ama taraftar hacizi değil İsmail hocamı yer. Bu arada dediğin çok doğru Glorfi Reis en kötü yönetim hiçbir şey başaramadılar (y)

Baya olur. Orasının lig seviyesi baya düşük.
Bence olmaz hem Brezilyada hem de farklı ligde oynayan oyuncuların performanslarını kıyaslarsan da çok bir fark yok. Kağıt üzerinde ki dünya kupasında da öyleydi

Niye? Burası sizin tanıdıklarınıza para yedirme takımı mı? İyi bir oyuncuyu bir menajer öneriyorsa değerlendireceksiniz tabi, sırf sizin ahbabınız olan menajerlerin topçularını alıp komisyon mu yedireceğiz? Bu gerçekse çok büyük skandal, takımın menfaatini düşünmeyip kendi menfaatlerini düşünüyorlar demektir.

Hacizin şampiyonlar ligine katılırken gram katkısı olmadı belki biraz Ake yani. En büyük şans İsmail Kartal hocam oldu ama taraftar hacizi değil İsmail hocamı yer. Bu arada dediğin çok doğru Glorfi Reis en kötü yönetim hiçbir şey başaramadılar (y)
İsoyu yicez ya usta. Kaçışı yok onun. Sene sonu da ali koç gelecek inşallah

Bence olmaz hem Brezilyada hem de farklı ligde oynayan oyuncuların performanslarını kıyaslarsan da çok bir fark yok. Kağıt üzerinde ki dünya kupasında da öyleydi

O zaman niye oradan gelen oyuncuların tutma oranı az? Kültürel kısmını geçiyorum, oynanan oyun arasında cidden fark var.

Allahım çıldırcam milan Benzemayı almış... 41 yaşında modric, 155 yaşında benzema. Bir kulüp hiç mi akıllanmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri