Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahım çıldırcam milan Benzemayı almış... 41 yaşında modric, 155 yaşında benzema. Bir kulüp hiç mi akıllanmaz
Tarihin en iyi leaosunu da bedavaya verdiler. Tam eşşekler

Allahım çıldırcam milan Benzemayı almış... 41 yaşında modric, 155 yaşında benzema. Bir kulüp hiç mi akıllanmaz
Oha, o boktan ligde Milan şampiyon olur... Modric ve Benzema winnerlığı bambaşkadır, sakın küçümseme.

Raskin işi iptal olmamış gibi.

Oha, o boktan ligde Milan şampiyon olur... Modric ve Benzema winnerlığı bambaşkadır, sakın küçümseme.
Mevzu o değil ya aşırı kaşarlanmış yıldız çekip maaş yükü nedeyile o sezonu tamamladıktan sonra 5 sene rebuild yapıyorlar. Ronaldinho beckhamlı hayvan kadro kurmuşlardı bu şekilde yaşlı getirip hiç bir işe yaramamıştı.
Leaonun parasını öyle saçma yerlere harcadılar ki keşke milana gitmeseydide o para, pavyoncu dayılara gitseydi

Usta büyük Icardi fanıyım ben de ama adam boşta kaldı ya, fiziksel olarak bitik, topa vurabilmek için de olsa biraz fiziğe ihtiyacın var, doğru hamle Icardi den çıkılması benim için
yav beğenmemiştir verilen paraları kafa atmış bırakmıştır.

Hiç objektif bakmıyorsun usta seni ikna edemem maalesef. İcardi'yi biz yemedik zaten kendi kendini bitirdi zamanla taraftarı bile umursamamaya başladı. İcardi kalsa orta saha alacaklar gibi konuşuyorsun o da yanlış.
Tam tersi objektifim. O günlerde ne düşünüyorsam bugünde aynı yerdeyim. Hep teknik taraftan baktım olaya top getiremiyor takım dedim bugün herkes top taşıyan ortasaha istiyor. neden istiyorsun kardeşim bu ortasahayı ? İcardi'yi gönderdin koşan forvet aldın sorun çözüldü..Artık top getirmene gerek kalmayacak : )

O zaman niye oradan gelen oyuncuların tutma oranı az? Kültürel kısmını geçiyorum, oynanan oyun arasında cidden fark var.
yok ligin seviye olarak düşük olduğunu kabul ediyorum ama çocuk genel lig kalitesinin üstünde gibi duruyor, o seviyedeki oyuncular da tutuyor arao bile tuttu mesela bizde fiziksel anlamda. yoksa izlemedim zaten fmden biliyorum sadece.

GS hiç transfer yapmadığı dönemde 80 milyon harcamış.

Uçtuğumuş kaçtığımız dönemde harcadığımız para 40.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri