Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim acayip kötü ya Crocusum. 5 tane Safi var diyorlardı al noldu gram para koymamışlar utanmazlar :cautious:
Haberler yalan değilse Lukaku transferinden sonra 30 milyonları vardı. Cl için defans aldılar 10m ona gitti ama sonra 30m tekrar kazandılar. Yani 50m para vardı kasada. Ben diyorum usta demek ki şampiyon olmak istemediler. Hadi anlarım kerem oğuz kotardık diyelim ki oraya adam gerekiyordu. Hadi edersondan çıkmadılar okey. 50m paraya ortasaha yedek defans rahat alınırdı. Lukakudan iyi forvette alınırdı. Semedo uprage edilirdi.
Andre 15m, İyi sağ bek 15m, yedek defans 8m, Guirassy lukaku farkı 25m. 13mde cepten koy, semedonun satıştan koy artık ora sana kalmış çok mu zordu bunu yapmak

Hocaya yapılanda saygısızlık. Ama bu ilk sefer değil alide 8 numara almamıştı adama.... Bir yerde saygısızlığa dur demek gerekiyor bence. Buda hocanın görevi

ake, asensio, vedat, genduzi, asensio veya skriniardan biri sakaylansın @Kenny ustamı ekmek arası yapacağım
Asensio zaten sakat ve gittik şampiyonlar ligine :s bir de iki kere yazmışsın yakışmadı ustam....

Asensio zaten sakat ve gittik şampiyonlar ligine :s bir de iki kere yazmışsın yakışmadı ustam....
Adamı o kadar el üstünde tutuyorum usta sen düşün... Neyse ben artık @Smith ustamla beraber patates kızartıp fenerin kötü sonuç almasını bekleyip ekmek arasına aziz ve isoyu koyma kararı aldım.

Adamı o kadar el üstünde tutuyorum usta sen düşün... Neyse ben artık @Smith ustamla beraber patates kızartıp fenerin kötü sonuç almasını bekleyip ekmek arasına aziz ve isoyu koyma kararı aldım.
Azizi koy da İsmaile haksızlık ediyon. Burada Taraftar İsmailden 100 kat daha suçlu. Çünkü teknik direktörün yaptığı şey sonucu değiştirmiyor. Tedescoya direkt forvet almayıp üstüne forvetlerini yolladılar pasif kaldı. Veya Mou adam alınmadı diye beş tane basın toplantısında söyledi. Yine de Clden elendikten sonra Kerem aldılar sadece. Teknik direktör konuşsa da sussa da iş yönetimde bitiyor.

Bunu değiştiren tek şey var taraftar. Gsliler olsa mesela dün interneti ayağa kaldırırlardı ne demek transfer yok Clye kalmışken kelle verin lannn diye. Bizim depresyon fetişisti taraftar da hemen başını eğdi bu sezon da hüsran dedi geçti.

%10 suç verip sonra da TD yeme sürecine giriyorsan senin zaten İsmail Kartal yiyesin varmış ustam...artık @Zoro ile benim:

Neyse zaten yenileceğimiz maçtı az dinlensin adam yarış atı gibi her maça sokuyoruz yazık üzülüyorum haline
Kaç maç ceza verecekleri de önemli de umarım çok vermezler sonuçta UCL'de temsil edecekler

Azizi koy da İsmaile haksızlık ediyon. Burada Taraftar İsmailden 100 kat daha suçlu. Çünkü teknik direktörün yaptığı şey sonucu değiştirmiyor. Tedescoya direkt forvet almayıp üstüne forvetlerini yolladılar pasif kaldı. Veya Mou adam alınmadı diye beş tane basın toplantısında söyledi. Yine de Clden elendikten sonra Kerem aldılar sadece. Teknik direktör konuşsa da sussa da iş yönetimde bitiyor.

Bunu değiştiren tek şey var taraftar. Gsliler olsa mesela dün interneti ayağa kaldırırlardı ne demek transfer yok Clye kalmışken kelle verin lannn diye. Bizim depresyon fetişisti taraftar da hemen başını eğdi bu sezon da hüsran dedi geçti.

%10 suç verip sonra da TD yeme sürecine giriyorsan senin zaten İsmail Kartal yiyesin varmış ustam...artık @Zoro ile benim:

Fener taraftarına sallıyor, korkak sünepe diyor hocasını yememek için abov

Hadi hacizi koyuyorsun anladım Iso ne alaka ya :cautious:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri