Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Bizim transferler gayet iyi herkesi bekleriz karşımızaBak yanlış yapıyorsun sen hiç şu yüzü olmayan Fenerli ve GS'lileri görmüyor musun, hepsi kendi takımına atmışlar oyu @Crocus reis hariç. Sende atacaksın ki yarın bir gün yenildiğinde salağa yatıp at suçu yönetime. İşte orta saha almadı deriz çünkü aynısını yapacaklar hiçbir zaman kendilerine süper demiyecekler ama alttan alttan da biz en iyi takımız diyecekler. Forumdan en iyi öğrendiğim şey hiçbir şeyden memnun olmamak![]()
Adam leş gibi kadro kurdu üstüne işler kotu gidince hocayı yiyecekler. 8-9 sene boyunca baskalarını eleştirdi ve kendisi daha kotu bir kadro kurdu. Kurnaz bunagın teki malesef bu adamla yol yürüyeceksiniz sizlere kolay gelsin.Azizci diyeceğine Aykutçu desen daha az alınırdım ustam....
Hiçbir şeyden memnun olmamayı gslilerden öğrenmiş olman lazım zaten Nebukadnezar ReisBak yanlış yapıyorsun sen hiç şu yüzü olmayan Fenerli ve GS'lileri görmüyor musun, hepsi kendi takımına atmışlar oyu @Crocus reis hariç. Sende atacaksın ki yarın bir gün yenildiğinde salağa yatıp at suçu yönetime. İşte orta saha almadı deriz çünkü aynısını yapacaklar hiçbir zaman kendilerine süper demiyecekler ama alttan alttan da biz en iyi takımız diyecekler. Forumdan en iyi öğrendiğim şey hiçbir şeyden memnun olmamak![]()
Smith Reis ben ne Ali ne Aziz diyenlerdenim bu girdaptan Saran sayesinde kurtuluruz demiştim ama saçma sapan takımı forvetsiz bırakma suçu olmasa şu an devam ediyordu. Neyse artık bu sene sonunda her şey belli olacak bizim takım için hayırlısı neyse o olsun umarım başarırızUstam çok haklısın. Ateşkes yapılması gereken kişi bendim. @Kenny nin İsocu olduguna bakmayın bunlar Azizci kimligini saklamaya calısıyor.
Ustam başarı Iso hocama başarısızlık yonetime yazar.Smith Reis ben ne Ali ne Aziz diyenlerdenim bu girdaptan Saran sayesinde kurtuluruz demiştim ama saçma sapan takımı forvetsiz bırakma suçu olmasa şu an devam ediyordu. Neyse artık bu sene sonunda her şey belli olacak bizim takım için hayırlısı neyse o olsun umarım başarırızSeninle ateşkes yapalım İsmail Kartal hocama bu sene bir şey deme lütfen ha büyük hataları olursa bende affetmem eleştiririm
![]()