Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet açıklandı beklendik isimler var osterwolde falan yok
Şu anda tek düşüncem İsmail Kartal hocam hacize rağmen U19'dan topçu falan çıkarır mı? Bu yönetim transfer falan yapmaz çünkü :cautious:

Trabzon'un oy oranı çok iyi adamların TD transferler yüzünden eylülü göremedi. :d :d

Şu anda tek düşüncem İsmail Kartal hocam hacize rağmen U19'dan topçu falan çıkarır mı? Bu yönetim transfer falan yapmaz çünkü :cautious:
Adili alcaz sanırımda birde ortasahaya kadro en azından eksik olmuyor. Ama clde yalnız bıraktı takımı ayıptır günahtır

Adili alcaz sanırımda birde ortasahaya kadro en azından eksik olmuyor. Ama clde yalnız bıraktı takımı ayıptır günahtır
En azından süper lig için adam alsın da şampiyonlar liginde oynayacak Kante-Guendouzi-Greenwood dinlensin ya birde stoper ikilisi tabi (y)

En azından süper lig için adam alsın da şampiyonlar liginde oynayacak Kante-Guendouzi-Greenwood dinlensin ya birde stoper ikilisi tabi (y)
5,6 yiyelimde clde fazlası çok kötü sonuçlar doğurabilir :D

5,6 yiyelimde clde fazlası çok kötü sonuçlar doğurabilir :D
Nedense İsmail Kartal hocama güveniyorum ya yenilsek bile en fazla 3 fark olur ama ben çok sürpriz bekliyorum şampiyonlar liginde (y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri