William Cutting
Mod
Olacak tek sorun sene sonu dev bir takımın parasını ödeyip alması
Arap takımı alır gibi.
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen KatılOlacak tek sorun sene sonu dev bir takımın parasını ödeyip alması
Top Barış'tan çıkıyor yan hakem bayragı kaldırmıyor ben orada patladım. Bir onceki aynı eşleşmede Barış kendini yere atıyor yan hakemin dibinde yan hakem faul vermiyor orta hakem zınk faulü Gs lehine veriyor.Adamlarda eksik yok aga, hakem yetişiyor hakem yetismezse bir tane GS eskisi yetişiyor. Gol asisti yapan rakipte oynayan Emin Bayram, yine rakipte oynayıp GS ye yardıma koşan başka Geseli, hakem zaten garanti verir diye dalıyorlar...
Adamlarda eksik yok aga, hakem yetişiyor hakem yetismezse bir tane GS eskisi yetişiyor. Gol asisti yapan rakipte oynayan Emin Bayram, yine rakipte oynayıp GS ye yardıma koşan başka Geseli, hakem zaten garanti verir diye dalıyorlar...
Daha geçen yazdım Aidenim Türkiye ligi gerçekten adam olmak istiyorsa tüm takımlar anlaştıkları teknik adamın sözleşmesine 1 maçta gs'yi yeneceksin maddesi koymalı yoksa bu ligden bir halt olmazselçuk inan dışında adam kalmamış ligde.
başka türlü şampiyon olamaz menerim zatenDaha geçen yazdım Aidenim Türkiye ligi gerçekten adam olmak istiyorsa tüm takımlar anlaştıkları teknik adamın sözleşmesine 1 maçta gs'yi yeneceksin maddesi koymalı yoksa bu ligden bir halt olmaz![]()
sen kimsin tanımıyorum ben? galatasaray öven adam mısın @Croc gibi? Gerçi onu da tanımıyorumDaha geçen yazdım Aidenim Türkiye ligi gerçekten adam olmak istiyorsa tüm takımlar anlaştıkları teknik adamın sözleşmesine 1 maçta gs'yi yeneceksin maddesi koymalı yoksa bu ligden bir halt olmaz![]()
Apokerim şu haldeyken oynamaz, Bitikabi oynar en kötü![]()
Luis Suárez - Oyuncu profili 26/27
Luis Suárez, 28, Kolombiya ➤ Sporting Lizbon, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 2 Ara 1997, Santa Marta, Kolombiyawww.transfermarkt.com.tr
Şunun önümüzdeki hafta Abdülkerim üstünde deneyeceği fanteziler dehşet salıyor.