Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan hayatınız kolpa diyorum hikaye anlatıyorsun hala, al bak daha 1 hafta olmadı pozisyon.

Şu Yunus pozisyonunun 5 katı sert doğrudan darbe topa vurulduktan sonra, buna birşey çalınmıyor ama Yunus en ufak müdahalede kendini yerden yere atınca hemen ağlıyorsunuz faul diye.
Sen geç onu bunu, sizin maçta şu pozisyona niye penalti çalındı, ama aşağıdakine penaltı çalınmadı, onu anlat, hikaye yazmadan ama😉 Ayni sezon bu arada ikisi de

Ben şimdi skora baktım. Sonra baktım Başakşehir kırmızı görmüş Galatasaray'a sallamaya geldim yine kollanmışlar ittirilmişler diye. Sonra baktım Zoro kırmızı diyor Zoro diyorsa doğrudur deyip yazmadım :s
Eyvallah Reis teşekkür ederim cansın (y) :şapka:

Ben şimdi skora baktım. Sonra baktım Başakşehir kırmızı görmüş Galatasaray'a sallamaya geldim yine kollanmışlar ittirilmişler diye. Sonra baktım Zoro kırmızı diyor Zoro diyorsa doğrudur deyip yazmadım :s
bu ne ya. gs haklı mı? bizler böyle olmalıyız

ezik-galatasaray-resimleri.gif

Sen geç onu bunu, sizin maçta şu pozisyona niye penalti çalındı, ama aşağıdakine penaltı çalınmadı, onu anlat, hikaye yazmadan ama😉 Ayni sezon bu arada ikisi de

Yunus pozisyonu bence faul değil. Benzeri Fb ve Gs maçınd yaşanmıştı ama... Fenerli oyuncu şut çektikten sonra Gs'li oyuncu temas ettği için mi ne penaltı çalınmıştı sanki. Buna benzer vardı, yanlış mı hatırlıyorum? @Whitebear D

Ben buna bu arada penalti degil diyorum ama niye verdi demiyorum, kızmıyorum yani pozisyona çünkü o kol surata geliyor, hakem yorumudur der geçerim, niye penalti verildi demem yani
Gri pozisyon ben oynatırdım. Vedat Samsun maçında verilmeyen pozisyonu da oynatırdım. Hakemler devam kuralı,el acıklıgı kurallarına titizlik gostereceklerine basic kurallarla baslasınlar. 2li mücadelelerde Barış'ın yaptıgı cogu hareketin faul oldugunu dusunuyorum. Dunya kupasında gorduk bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri