Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan yanıltıcı pozisyon paylaşmaya da utanmıyorsun artık. Şu acının 10 farklı montaj olayı çıktı o dönem. Al yandan gör bassa öyle mi olur ayağı yere geliyor oyuncunun, hayatınız algı kolpa diye boşa demiyorum...

Attığın videoda bile temas var hshahahhs

Attığın videoda bile temas var hshahahhs
Temas falan yok, öyle bir pozisyonda arkadan temas olsa Sara istemese de ayağında oynama fark edilir. Şu pozisyonda müdahale var diyenin kendisine saygısı yoktur ya, dediğim gibi geçen maç daha Vedata daldılar dümdüz hakem devam dedi. Yunus'un pozisyonda bir cacık yok, her temas faul değil öyle ki adam ayağını geri çekiyor 50 farklı yorumu var bu pozisyonların. Fakat dediğim gibi Geseliler ayağa dalınca hiçbir şey yok, forma çekiyor birşey yok en ufak müdahalede faul diyorsun. Sonra montaj videoları atıp aynısı falan diye hikaye anlatıyorsunuz...

Bulluklere vurmuyor mu😉
Yok ya taşşakları kopmuş, Başakşehirli topçu ülkeyi terk edecekmiş öyle sert müdahale. :ROFLMAO:

Size ne desek boş ya. :D

Vedat pozisyonunun da seninle ayrı düşünüyorum çünkü oyuncu ayağını kapatmıyor, tehlikeli şekilde giriyor baldira, ama işte sen değil ben penalti diyorum, bu tarz pozisyonlarda hakeme kızamazsın, yorum çünkü
Gencler macında daha cok dogradılar mesela Fener'i ama konu baska yerlere kaydı. Var diye bir sistem getiriyorlar lavuk arkaya tekme sallıyor ortada var yok veya Talisca sut cekiyor net adamın elinden gidiyor top ama var yok. Tff bu sene olmaz artık ama seneye komple yabancı hakeme gecmesi gerekiyor. Olmuyor bu adamlarla olmayacakta.

Gencler macında daha cok dogradılar mesela Fener'i ama konu baska yerlere kaydı. Var diye bir sistem getiriyorlar lavuk arkaya tekme sallıyor ortada var yok veya Talisca sut cekiyor net adamın elinden gidiyor top ama var yok. Tff bu sene olmaz artık ama seneye komple yabancı hakeme gecmesi gerekiyor. Olmuyor bu adamlarla olmayacakta.
Herhangi bir kulüp adalet aramıyor ki, herkes kendine yapılana tamam aleyhe gelince bidi bidi, o Kulüpler Birliği var mesela, tamamen boş bir yer, ligin kalitesini artırmak için uğraşmaları gerekirken günlük saçma sapan işlerle uğraşıyorlar, ben 34 yaşındayım, kendimi bildim bileli bu ligi izliyorum ve tartışılan bir konunun çözüme kavuştuğunu görmedim

Bak, G/A yapmayınca böyle olur bu işler. Biliyordum böyle olacağını @RedAcT @Arthur
Adamı övecez diye solkjaer gibi analist olmaya gerek yok leap girdi 5 dk da gösterdi kendini adamı 60 dk izliyoruz hep küçük küçük şeyler bir tane güzel orta açtı diye mi öveyim niye öveyim ? Ortalama oyuncu işte rezil de etmez vezir de . En azından suanda gösterdiği şey bu

maç izlediğim yabancı sitelerin tamamı patladığından, bu sezonun başında aradım taradım ve uygulama indirmeden maç izleyebileceğim on numara bir site buldum. araplar yapmış ve ne donma var ne de düşük yayın kalitesi ama %98.72 ihtimalle bir amerikan kanalından alıyorlar yayını ve sunucular o kadar kötüler ki cenaze evindeymişim gibi hissediyorum maç izlerken. betis-real maçını izliyorum ve baygınlık geçireceğim sunucular yüzünden. top direkten dönüyor ama ovv movv diyorlar en fazla.

entırteymınt sizin işinizdi hani? potaya top sokma oyunu sunar gibi sunsanıza şu maçları?
Usta sitenin linkini atsana, bende arada izlerim. İyi yayın bulmak zor oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri