Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka Pazar kpss var ya bu maça bakmadım yarınki maça da skordan bağımsız bakmam iki gün futboka ara sjsksjdjjdksk
Kenny Reis inşallah istediğin puanı alırsın ve istediğin yere geçersin (y)

Leao umarım Sporting maçında ilk 11 başlar, Osimhen oynamayacaksa ön hat Leao - Barış - Yunus olsun. Deniz oyuna girdi ama tam olarak nasıl olduğunu anlamadım, Bokan Batrakov'u oynatmayıp Leao - Barış - Sane ve 10 numara Yunus'da oynatabilir.

Çünkü Yunus kanat oynarsa ve Batrakov yedek başlarsa Sara 10 numaraya geçiyor ve performansı düşüyor, umarım 8 numarada uçan adamı 10 numarada oynatmak gibi bir hata yapmaz. Ne olursa olsun Sara'nın yeri 8 numarada sabit kalmalı, 8 numarada sabit kalırsa kariyer sezonunu geçirecek gibi duruyor.

İso hocam gibi yüzdeler gelmeye başlamış...
Ayağına top çok yakışıyor. Şu birden golü attırdı ya bir pasla felaketti ya. 1 senedir saneden barıştan bunu bekliyoz. Tek maçta yaptı. Felaket hızlı ilk dokunuşu çok iyi falan.

Ayağına top çok yakışıyor. Şu birden golü attırdı ya bir pasla felaketti ya. 1 senedir saneden barıştan bunu bekliyoz. Tek maçta yaptı. Felaket hızlı ilk dokunuşu çok iyi falan.
Barışın olay o değil ama ya. Amele işi, topsuz oyun fizikle yormak falan fistan. Leao böyle topçu zaten heyecanlandıran bir profil. Tam gösterdi mi bilmiyorum ama aşşşırı hızlı bir herif. Çizgiye inmeyi sever

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri