Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fetö mevzunda ben bir şey söylemedim. Komik denecek bir durum yok yani ortada.

Açıkça Mesut Bakkal'ın vs. Malatyalı futbolcuların vs. itirafları var. Teşvik aldıklarını, şike parası aldıklarını itiraf ediyorlar.

Adnan böyleydi, Mesut şöyleydi diyebilirsin. Ortada sonuçta bir itiraf var.
Bir iki adamın lafıyla işi bağlıyacaksak sizinde meşhur Semra Özal sezonu var. :d

Sinirden eli ayağı titriyor Singo sakat haberi gördükçe, aynı cümle içinde iki kere bari yazmış :d @LoveCook
Paytakov bile en azından sahaya çıkıp oynayacak gibi duruyor. Bu kadar zararlı bir futbolcunun forum elçisi olmak... Bilemiyorum artık.. : )

Bir iki adamın lafıyla işi bağlıyacaksak sizinde meşhur Semra Özal sezonu var. :d

1-2 adam dediklerinden birisi eski başkanınız. Diğeri ülkenin en büyük teknik direktörlerinden birisi. Sırf kuyruk acısı uğruna kendi isimlerini lekelemeyi göze alabilirler mi?

Semra hanım Beşiktaşlı diye bu tarz haberler çıkmış eğer bundan ötürü lekelenecekse ben açıkça derim ki Fetö ülkede bu kadar etkinken daha ötesi mi var? Semra hanım fetöden daha mı kuvvetliydi bu ülkede?

Paytakov bile en azından sahaya çıkıp oynayacak gibi duruyor. Bu kadar zararlı bir futbolcunun forum elçisi olmak... Bilemiyorum artık.. : )

Forumdaki en büyük Sara'cı sendin değil mi?

Senden bile büyüğünü buldum geçen düğünde. Hanımın yakın arkadaşının kardeşi, ismi Sera'ymış ama kendini tanıtırken SARA diye tanıtıyor. :D Sebebi de Gabriel Sara'yı çok sevmesiymiş. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri