Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdaki en büyük Sara'cı sendin değil mi?

Senden bile büyüğünü buldum geçen düğünde. Hanımın yakın arkadaşının kardeşi, ismi Sera'ymış ama kendini tanıtırken SARA diye tanıtıyor. :D Sebebi de Gabriel Sara'yı çok sevmesiymiş. :D
@LoveCook gör bak gör, millet senin gibi kıytırıktan Saracı degil

Forumdaki en büyük Sara'cı sendin değil mi?

Senden bile büyüğünü buldum geçen düğünde. Hanımın yakın arkadaşının kardeşi, ismi Sera'ymış ama kendini tanıtırken SARA diye tanıtıyor. :D Sebebi de Gabriel Sara'yı çok sevmesiymiş. :D
Sera ne biçim isimmiş ya. Bence uydurmuş o direkt ismini sevmiyor : )

1-2 adam dediklerinden birisi eski başkanınız. Diğeri ülkenin en büyük teknik direktörlerinden birisi. Sırf kuyruk acısı uğruna kendi isimlerini lekelemeyi göze alabilirler mi?

Semra hanım Beşiktaşlı diye bu tarz haberler çıkmış eğer bundan ötürü lekelenecekse ben açıkça derim ki Fetö ülkede bu kadar etkinken daha ötesi mi var? Semra hanım fetöden daha mı kuvvetliydi bu ülkede?
Dönüp dolaşıp dediğim yere geldin işte. O takım çok ama çok iyiydi ve bunu uluslararası alanda defalarca ispatladı. Bugün takımının ilk 11'ine 7-8 tane Türk alıp avrupada başarı bekleyene deli muamelesi yaparlar. Semra Özallı JK'nin ise bir olayını görmedik. GS'ninki aşırı küçümsenen devrim niteliğinde bir altyapı başarısıdır.

Skor yapamadı diye fena strese girmiş, acilen gol veya asist yapıp kendini rahatlatması lazım.

Baksana neredeyse ağlayacak, Osi o kafayı atsaydı fena rahatlayacaktı.

Neyse, Sporting maçından sonra içerde Kocaeli maçı varmış, umarım o maç skor yapar.

Umarım böyle devam eder asist yada gol atamayınca hep böyle üzülsün güzel yüzlü futbolcu kardeşim. Böyle böyle psikolojini bozacağız umarım (y)

Yok, 18 yaşına gelince ismini değiştirmiş kız. Kendi seçmiş. :D
Vay be güzel hikaye. Dünyanın en iyi 8 numarasının tabiki bir sürü hayranı olur buna yapacak birşey yok.. Biz en kötü gündede yanındaydık ama bonusumuzun, hatırlatırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri