Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen 2-3 üç gazete küpüründen Semra Özalı çıkartırsan ben onlarca gazete küpüründen fotoğraftan fetöyü hayli hayli çıkartırım. Dönüp dolaşıp bir yere gelmedim, sen o yere getirdin.

O dönem Avrupada kupa sistemi tam oturmuş değildi, nitekim o dönem Beşiktaş o günün ŞL'sinde çeyrek final gördü. O döneme kadar Türk futbol kulüpleri için nadir bir başarıydı bu.

O dönemle bu dönemi Türk oyuncu açısından kıyaslamak için cahil olmak gerekir. Çünkü o dönem 5 yabancı koyabiliyordun zaten bütün kadroya.
GS'nin altın jenerasyonu milli takıma entegre olana kadar insanlar milli takımın maç kazanıp kazanamayacağının değil kaç tane gol yiyeceğinin hesabındaydı. Türk futbolunun Uefa'nın 30 ila 40 sıra bandında bulunan takımlarının arasından çıkışı yine GS sayesinde bu dönem oldu. Man United elendi diye beş büyük lige direkt katılım getirildi. Başarının yabancı sınırıyla alakalı olduğunu düşünmek büyük delüzyonellik. GS bu alanda gerekli yatırımı yapıp futbolun doğrularını yaptığı için başarı elde etti. Öbür türlü Fener, Beşiktaş veya başkalarıda bu başarıları elde ederdi. Saçmalamışsın.

Gündüz ve Greenwood'un yaptığı hainlik bu arada. Siz Fenerin ekmeğini yerken Marsilya simgesi yapmak ne? Gündüz GS maçında attığı golün ekmeğini yiyor da biraz çeki düzen vermesi gerekiyor.

bunlar burada ne yapıyorlar

önce kural kitabına bak sonra konuş
Boş yapma modunu açtın yine, anlamıyorsun zorluyorsun. Bak bakalım önceden ne cezalar verilmiş...

UEFA'nın geçmişte verdiği bazı cezalar.Cristiano Ronaldo – 2019Atlético'ya karşı kasık/cinsel organ bölgesini işaret eden hareket Men yok + €20.000

Diego Simeone – 2019Juventus maçında kasıklarını tutarak kutlama Men yok + €20.000

Jude Bellingham – 2024Slovakya maçında kasıklarını tutan hareket 1 maç ceza, ancak 1 yıl ertelemeli + €30.000; dolayısıyla sonraki maçı oynadı.

Mbappé – 2025Atlético tribünlerine yönelik genital bölge hareketi1 maç ertelemeli + €30.000

Ceballos – 2025Atlético tribünlerine yönelik uygunsuz el hareketi1 maç ertelemeli + €20.000 Dele Alli – 2017 (FIFA)Orta parmak1 maç + para cezası

Normalde para cezası + 1 maç ceza verilmesi lazım. Bir boku savunuyorsun önce ki örneklere bakar insan boş yapmadan.

Olm bizim leaomuz var ya @Bavs

Boş yapma modunu açtın yine, anlamıyorsun zorluyorsun. Bak bakalım önceden ne cezalar verilmiş...

UEFA'nın geçmişte verdiği bazı cezalar.Cristiano Ronaldo – 2019Atlético'ya karşı kasık/cinsel organ bölgesini işaret eden hareket Men yok + €20.000

Diego Simeone – 2019Juventus maçında kasıklarını tutarak kutlama Men yok + €20.000

Jude Bellingham – 2024Slovakya maçında kasıklarını tutan hareket 1 maç ceza, ancak 1 yıl ertelemeli + €30.000; dolayısıyla sonraki maçı oynadı.

Mbappé – 2025Atlético tribünlerine yönelik genital bölge hareketi1 maç ertelemeli + €30.000

Ceballos – 2025Atlético tribünlerine yönelik uygunsuz el hareketi1 maç ertelemeli + €20.000 Dele Alli – 2017 (FIFA)Orta parmak1 maç + para cezası

Normalde para cezası + 1 maç ceza verilmesi lazım. Bir boku savunuyorsun önce ki örneklere bakar insan boş yapmadan.
Yav birader sen anlamıyor musun bu maçta sadece taraftara yaptığı hareket yok Lyon'un kaleci antrenörüyle fiziksel arbede yaşadılar diyorum sen saçma sapan örnekler veriyorsun. Greenwood zaten bu gösterdiklerinle benzer cezayı aldı 1 yıl etelemeli maç cezası + para cezası maç kaçırmaycak yani. Gündüz'de ise taraftara yaptığı hareket + kaleci antrenörüyle yaşadığı fiziksel arbededen dolayı 2 maç şimdi 2 maçta ertelemeli ceza ve para cezası aldı.

Üstüne üstlük Lyon kaleci antrenörüne 3'ü şimdi 2'si ertelemeli 5 maç ceza verdiler lyon ve taraftarına da para cezası verdiler. Mevzuata uygun diyorum anlamıyorsu ben diyeyim daha. Mevzuat neyse o senin yorumun önemli değil.

Yapay zeka Greenwoodun görseli.
Bilmiyordum ama Greenwood'a temel sportmenlik ve genel edep/uygun davranış kurallarına aykırı hareketlerde bulunduğu için ceza vermişler.

Yav birader sen anlamıyor musun bu maçta sadece taraftara yaptığı hareket yok Lyon'un kaleci antrenörüyle fiziksel arbede yaşadılar diyorum sen saçma sapan örnekler veriyorsun. Greenwood zaten bu gösterdikelrinle benzer cezayı aldı 1 yıl etelemeli maç cezası + para cezası bu hareketlerinden dolayı verildi. Gündüz'de ise taraftara yaptığı hareket + kelci antrenörüyle yaşadığı fiziksel arbededen doalyı 2 maç şimdi 2 maçta ertelemeli ceza ve para cezası aldı.

Üstüne üstlük Lyon kaleci antrenörüne 3'ü şimdi 2'si ertelemeli 5 maç ceza verdiler lyon ve taraftarına da para cezası verdiler. Mevzuata uygun diyorum anlamıyorsu ben diyeyim daha. Mevzuat neyse o senin yorumun önemli değil.
Ulan asıl sen anlamıyorsun zorluyorsun saçma sapan. Kaleci antrenörü 5 maç ceza almış, adam Guendouziyi tünel girişinde bekliyor saldırmak için Guendouzi niye ceza alsın? Böyle mantık mı var? Varsa herkes rakibin en önemli oyuncusu için boktan bir adam koysun tünele her maç sonu daldırsın ona rakibe ceza yedirsin. Ben GS maçında o zaman tünele 5. antrenörü koyayım dalsın Osimhen'e falan versinler 4 maç ceza. Böyle birşey olsa 5 sezon ağlarsınız burada.

Bu kafayı mı yaşıyorsunuz? Eğer bir futbolcuya saldırı varsa adam tabi kendini savunacak öyle ki tüm takım koşuyor o pozisyonda ceza alan kimse yok bu mantıkla 10 kişiye ceza verilmesi lazım. Kimse ceza almamış.

Guendouzi'ye verilmesi gereken 1 maç maksimum 2 maç+ para cezası olmalıydı. Kavgalarda falan verilmiyor 4 maç. Geçmişte ki maçlarda neler neler yapıldı, Ronaldo taraftara şeyini sallıyordu Simione ile meşhur olayları neler neler yaptılar taraftara falan bu örneklere para cezası falan verilmiş sen gelmişsin ne anlatıyorsun. Neyse dediğim gibi böyle birşey varsa herkes tünele saçma sapan bir antrenör koysun rakip topçulara daldırsın 4-5 maç ceza alsın hepsi iyiymiş...

Ulan asıl sen anlamıyorsun zorluyorsun saçma sapan. Kaleci antrenörü 5 maç ceza almış, adam Guendouziyi tünel girişinde bekliyor saldırmak için Guendouzi niye ceza alsın? Böyle mantık mı var? Varsa herkes rakibin en önemli oyuncusu için boktan bir adam koysun tünele her maç sonu daldırsın ona rakibe ceza yedirsin. Ben GS maçında o zaman tünele 5. antrenörü koyayım dalsın Osimhen'e falan versinler 4 maç ceza. Böyle birşey olsa 5 sezon ağlarsınız burada.

Bu kafayı mı yaşıyorsunuz? Eğer bir futbolcuya saldırı varsa adam tabi kendini savunacak öyle ki tüm takım koşuyor o pozisyonda ceza alan kimse yok bu mantıkla 10 kişiye ceza verilmesi lazım. Kimse ceza almamış.

Guendouzi'ye verilmesi gereken 1 maç maksimum 2 maç+ para cezası olmalıydı. Kavgalarda falan verilmiyor 4 maç. Geçmişte ki maçlarda neler neler yapıldı, Ronaldo taraftara şeyini sallıyordu Simione ile meşhur olayları neler neler yaptılar taraftara falan bu örneklere para cezası falan verilmiş sen gelmişsin ne anlatıyorsun. Neyse dediğim gibi böyle birşey varsa herkes tünele saçma sapan bir antrenör koysun rakip topçulara daldırsın 4-5 maç ceza alsın hepsi iyiymiş...
Valla ne dersen de mevzuata uygun mu uygun gerisi boş.

Umarım ceza geri alınır sizin adınıza iyi olur.

Valla ne dersen de mevzuata uygun mu uygun gerisi boş.

Umarım ceza geri alınır sizin adınıza iyi olur.
Mevzuata uygun falan değil, geçmişte bir örnek varsa ona benzer ceza verirsin. Önce ki verdiğin cezanın 4 katı fazla ceza vermezsin, böyle mantıksızlık yaparsan bundan sonra da benzer hareket yapan adamlara 4 maç vermen lazım.

Dediğim gibi adam tünele geçmiş saldırmak için bekliyor. Bunu göre göre Guendouzi ekstra ceza alıyorsa ben her maç sonu saçma sapan antrenör çıkarır rakip topçuya saldırtır ona 4 maç ceza aldırayım o zaman. Böyle bir mantık savunulmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri