Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anketin kapanma tarihi: .
Sporting in geçen sene maç özetlerini izlerdim bu sene hiçbir maçlarını yada özetlerini izlemedim.Gs li yorumcuların Sportingle ilgili analizlerini dinledim.Anladığım kadarıyla biz akşam Barcelona Psg Arsenal karışımı bir takımla oynayacağız ve bu sene şampiyonlar ligi kupasını sporting namağlup şekilde kazanacak.

Daha yeni bu yaşandı be abi.. ne anlatıyorsun :)

Beşiktaş'ı korsanlar kralı yapacağım...

maxresdefault.jpg
Fbli şansızlığını bulaştıracaksın..

Shshshsh bu kafada olmaya devam edin abi siz. Gsli oyuncu aynısını yapsa burada kırmızı diye paragraf döşersin.

Bak gerçekte kim kime üstün gelmiş... Skriniar'ın öyle kafasına girdi ki son pozisyon yaptığı takip yüzünden tek başına ofsaytı bozdu skriniar.

Beşiktaş ya yarışmaz ya da şampiyon olur. Bizde arası yok.

Shshshsh bu kafada olmaya devam edin abi siz. Gsli oyuncu aynısını yapsa burada kırmızı diye paragraf döşersin.

Bak gerçekte kim kime üstün gelmiş... Skriniar'ın öyle kafasına girdi ki son pozisyon yaptığı takip yüzünden tek başına ofsaytı bozdu skriniar.

Beşiktaş ya yarışmaz ya da şampiyon olur. Bizde arası yok.
Ulan işinize geleni ciddiye yazmaya baslama mizahtan şimdi. Pozisyon öncesi ilk Vlahovic geliyor vuruyor, üstüne hareket çekiyor kırmızı görmüyor ama şuna mı ağlıyorsun kırmızı diye? :D

1v1 de Skriniar ağlattı Vlahovic'i ne anlatıyorsun ya git ikili mücadelelere bak istatistik olarak bile bitirdi Vlahovic'i. Golde de Semedo nun hatta doğrusu Guendouzi'nin pozisyonda yapamadığı takibin kademesine giriyor diye boş kaleye atıyor Vlahovic. Golde hata varsa Semedo Ake de daha çok var. Skriniar ofsaytı bozuyormuş falan boş işler. Önde bekleme şansı yok o pozisyonda öyle ki kale arkası kamerasında pozisyonu izlesin herkes pas atılmadan önce Vlahovic ve Skriniar beraber koşuyu atıyorlar. Şimdi pozisyonu en derin ayrıntısına kadar yazmaya gerek yok az çok futboldan anlayan herkes pozisyonun normal bir ofsayt bozma olmadığını anlar zaten baştan sona izlerse.

Geri