Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi oynuyoruz denilen maç ilk 10 dk balla gelen gol sonrası biraz baskı

daha sonra yan pas geri pas bokum sokum tiki taka

oyuna bak @artyomdh
Usta karşıdaki takımda Erzurum değil ya, omurga değişimi oldu ama sen eksiğine rağmen 1 pozisyon verdin, daha ne olsun istiyorsun

İyi oynuyoruz denilen maç ilk 10 dk balla gelen gol sonrası biraz baskı

daha sonra yan pas geri pas bokum sokum tiki taka

oyuna bak @artyomdh
Erzurumspor'a karşı oynamıyoruz usta, Osimhen ve Lemina yokken kafa kafaya oynamak gayet iyi.

Usta karşıdaki takımda Erzurum değil ya, omurga değişimi oldu ama sen eksiğine rağmen 1 pozisyon verdin, daha ne olsun istiyorsun
ŞL liginde bu rakipler en kolayı usta işte, kolay rakibin bu. Kadro olarak daha güçlüyüz, ilk 10 dk oynanan oyun muazzamdı, kalanı için sahada hiç bi bok yok, 30 dk akılda kalan bi şey var mı Sane’nin pozisyonu dışı?

5-1 Frankfurt maçı gibi olacak sanan Arthur ilk yarı 1-1 bitince
Yüklü para girmesem sevinecem de sevinemiyorum ya. Osisiz deplasmanda tarihin en iyi lisbonuna üstün geleceğimizi düşünemedim

saat 23.55 den geliyorum.Gs karşılaşma boyunca etkili oynadı Sporting etkisiz göründü Gs nin kaçırdığı net pozisyonlar da var Sporting 2 tane kontradan gol çıkarıp 3-1 kazandı.Böyle etkili oynadığımız orta sahada üstünlüğü aldığımız bir günde yazık oldu.

ŞL liginde bu rakipler en kolayı usta işte, kolay rakibin bu. Kadro olarak daha güçlüyüz, ilk 10 dk oynanan oyun muazzamdı, kalanı için sahada hiç bi bok yok, 30 dk akılda kalan bi şey var mı Sane’nin pozisyonu dışı?
Çok daha güçsüz rakipler var, sen de tam değilsin ve deplasmanda hep kötü oynadın, adamlar geçen sene ilk 8 yaptı, tek Arsenal kaybı var evlerinde, geçerli oyun ya katılmıyorum sana, kadro olarak Osimhen ve Leao ilk 11 deyken daha güçlüyüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri