Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Penaltı pozisyonuna niye karşı çıkıldı? Jacobs ayağı sokmuş oraya. @Smith @Kenny @Crocus Uğurcan'a mı odaklanıldı yoksa? 🤨

Maç anında çoğu kişi kaleciye odaklanmıştır. Oyuncunun tekme attığını ben sonradan fark etmiştim. Tertemiz penaltı ama Galatasaraylılar ömürleri boyunca bir kere bile evet tertemiz yenildik demedikleri için bugün doğrandık diyeceklerdir :s

Akşam İsmail puan alırsa, İso'yu şöyle överiz

Maç anında çoğu kişi kaleciye odaklanmıştır. Oyuncunun tekme attığını ben sonradan fark etmiştim. Tertemiz penaltı ama Galatasaraylılar ömürleri boyunca bir kere bile evet tertemiz yenildik demedikleri için bugün doğrandık diyeceklerdir :s
Bayılıyorum böyle büyük maç öncesi konuşan Marababahcelilere ya😌

Başarılarına kıyasla en karizma olmayan Td bu Okan... Telafüz mevzuları v.b anlık gülünülecek şeyler, ancak bunun durumu patolojik. Terim'i bu yüzden asla geçemez. Kazanamadığı anda tekmeyi yiyecek gibi.

Bayılıyorum böyle büyük maç öncesi konuşan Marababahcelilere ya😌
Çok şükür ki teknik direktörümüz fetönün dizlerinin dibinde oturan, kaybettiği her maçta hakemlere ana avrat küfür eden, sinsi bir yer cücesi değil de mülayim bir maraba :s

Dün maç 1-1 iken Türk liginde bu ucuz penaltılara alışmışsın burası şampiyonlar ligi deyip gülüyordun, sen de takımının türkiyede kollanmasına nasıl alıştıysan 2-1 olan penaltıdan beri Perşembe akşamını bekliyorsun öfke ile sjskjdldjdldjdkdk

Çok şükür ki teknik direktörümüz fetönün dizlerinin dibinde oturan, kaybettiği her maçta hakemlere ana avrat küfür eden, sinsi bir yer cücesi değil de mülayim bir maraba :s

Dün maç 1-1 iken Türk liginde bu ucuz penaltılara alışmışsın burası şampiyonlar ligi deyip gülüyordun, sen de takımının türkiyede kollanmasına nasıl alıştıysan 2-1 olan penaltıdan beri Perşembe akşamını bekliyorsun öfke ile sjskjdldjdldjdkdk
Komiksin çünkü, penaltıya tekme attı falan diyorsun hshsh, fetöcü cart curt, en sinsi adamlardan birini de mülayim diye kaktırmaya çalışıyorsun bir de hhshsh, adam durduk yere İran'da bile yalan söylüyor ama mülayım oluyor 😌 Okan ile karşılaştırılması bile abes, CL boyunca durur başınızda, tek isteğim o

Burası tozludere değil deyip geçin :puhaha:

😢Komiksin çünkü, penaltıya tekme attı falan diyorsun hshsh, fetöcü cart curt, en sinsi adamlardan birini de mülayim diye kaktırmaya çalışıyorsun bir de hhshsh, adam durduk yere İran'da bile yalan söylüyor ama mülayım oluyor 😌 Okan ile karşılaştırılması bile abes, CL boyunca durur başınızda, tek isteğim o
Maalesef hocama kendi taraftarı bile düşman... clde ikinci maçı göreceğini sanmıyorum😢 canım hocam 19.45 de ilk ve tek CL maçına çıkacak...ben bir kötü oldum tartışmayı burada bitirelim.....

Geri