Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

İsmail adamsan geri gelmezsin lafının arkasında durursun. Umarım bu yıl da takım tamamen yokuş aşağı gider de bu eleman bir daha asla gelmez.

@Zoro @Glorfindel harbi eleman şu şisesi atıldı diye istifa etmiş.

Ya Reis Allah aşkına gerçekten cidden mi su şişesinden dolayı mı istifa ettiğini düşünüyorsun yani o kadar mı onursuz bu İsmail kartal hocam...
Taraftar tarafından da sevgi saygı görülmedigini hissettiği son damla olmuştur muhtemelen. Bu mac geçse öbür maç ismailin final maçı olacaktı. Onu kazansa bir sonraki vs

4 kere geldi, 4'te 0 şampiyonluk

İsmail Kartal neden istifa etti ki?

Onca yıl sonra takımı ŞL'ye götürmüş, üstelik Roma'dan puan alarak başlamış.
Ne olmuş BJK'ye yenildiyse. "Tüm derbileri kazanacağım" sözüyle mi gelmişti?
Taraftar da öyle çok karşı değil. Yapılan algının aksine büyük takımların genel tavrına göre arkasında olan taraftar sayısı fazla bile denebilir. Fanları o kadar arkasın daki, İsmail Kartal hiç görülmemiş bir karalamanın içinde algısı yapılıyor : ))

Okan 4 senedir şampiyon oluyor. Ona rağmen taraftar her fırsatta içinden geçiyor. Göndermeye çalışıyor. Ki ilk geldiği dönemleri siz düşünün.
Okan kendisini onlar gerçek GS'li değil diye avutuyor : ))

İsmail Kartal'ın biri aklına girip takım seni istemiyor, kötü şekilde ayrılma ki tekrar geri gel dedi muhtemelen. Veya sinsice kendi düşüncesi bu.
İsmail Kartal FB'nin Sergeni. Sergen içinde aynı şeyi söylemiştim, göndermeyin adamı taraftar ne olduğunu iyice görsün öyle gitsin diye. Ama İsmail kartal müthiş zekasını kullandı.

Günlüğüne "FB'ye tekrar gelebilmek için istifa eden de benim" yazmıştır : ))

Ama Aziz Başkan zeki adam. Bu oyunu bozacak. Ben şampiyon olursam zaten sorun yok varsın İsmaille olsun. Olamazsam da en azından camiayı vasıfsız hocadan kurtarmış olurum diyor. : ))

Geri