Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

İsmail Kartal neden istifa etti ki?

Onca yıl sonra takımı ŞL'ye götürmüş, üstelik Roma'dan puan alarak başlamış.
Ne olmuş BJK'ye yenildiyse. "Tüm derbileri kazanacağım" sözüyle mi gelmişti?
Taraftar da öyle çok karşı değil. Yapılan algının aksine büyük takımların genel tavrına göre arkasında olan taraftar sayısı fazla bile denebilir. Fanları o kadar arkasın daki, İsmail Kartal hiç görülmemiş bir karalamanın içinde algısı yapılıyor : ))

Okan 4 senedir şampiyon oluyor. Ona rağmen taraftar her fırsatta içinden geçiyor. Göndermeye çalışıyor. Ki ilk geldiği dönemleri siz düşünün.
Okan kendisini onlar gerçek GS'li değil diye avutuyor : ))

İsmail Kartal'ın biri aklına girip takım seni istemiyor, kötü şekilde ayrılma ki tekrar geri gel dedi muhtemelen. Veya sinsice kendi düşüncesi bu.
İsmail Kartal FB'nin Sergeni. Sergen içinde aynı şeyi söylemiştim, göndermeyin adamı taraftar ne olduğunu iyice görsün öyle gitsin diye. Ama İsmail kartal müthiş zekasını kullandı.

Günlüğüne "FB'ye tekrar gelebilmek için istifa eden de benim" yazmıştır : ))

Ama Aziz Başkan zeki adam. Bu oyunu bozacak. Ben şampiyon olursam zaten sorun yok varsın İsmaille olsun. Olamazsam da en azından camiayı vasıfsız hocadan kurtarmış olurum diyor. : ))
Ne alaka yahu :d Ümit ozat ağzı ile konuşuyorsun. Adam sezon başında bir daha gelmemek üzere bırakıyor. Sence bırakırsa bu ortamda çalışmak ister mi bir daha? Adam ne sinsilik yapmış da sinsi diyip duruyorsun? Taraftar arkasında falan da değil. Fener sosyal medyasına hakim değilsin muhtemelen. Çoğu mavi tikli hesap hep sallıyor. Aykut gelmesin diye millet İsmail dedi. Bu olaylar artık sınırı aştı tacize girmeye başladı. Yahu bingoldeki coban bile sürekli onun videosunu çekmeye giden insanlar yüzünden bunalmış röportaj vermek falan istemiyordu. Belli bir yerden sonra bu tarz şeyler zorbalığa gidiyor. Okanın medyada bu kadar ağır eleştirildigini görmedim. En ağır uğur eleştirir mesela o da çoğunlukla yönetime daha çok suçu yıkıyor. Umit necati cart curt eski gsliler hep destek çıkıyor. Okanla dalga geçen eski gsli görmedim. Ne olduğunu iyice görsün he :d senin İsmail Kartal nefretin ayrı bir olay sgsjsjsk.

Ne alaka yahu :d Ümit ozat ağzı ile konuşuyorsun. Adam sezon başında bir daha gelmemek üzere bırakıyor. Sence bırakırsa bu ortamda çalışmak ister mi bir daha? Adam ne sinsilik yapmış da sinsi diyip duruyorsun? Taraftar arkasında falan da değil. Fener sosyal medyasına hakim değilsin muhtemelen. Çoğu mavi tikli hesap hep sallıyor. Aykut gelmesin diye millet İsmail dedi. Bu olaylar artık sınırı aştı tacize girmeye başladı. Yahu bingoldeki coban bile sürekli onun videosunu çekmeye giden insanlar yüzünden bunalmış röportaj vermek falan istemiyordu. Belli bir yerden sonra bu tarz şeyler zorbalığa gidiyor. Okanın medyada bu kadar ağır eleştirildigini görmedim. En ağır uğur eleştirir mesela o da çoğunlukla yönetime daha çok suçu yıkıyor. Umit necati cart curt eski gsliler hep destek çıkıyor. Okanla dalga geçen eski gsli görmedim. Ne olduğunu iyice görsün he :d senin İsmail Kartal nefretin ayrı bir olay sgsjsjsk.
Okan yüzsüz adam şeyine takmıyor bizi. :d

Pep gel hocam fener boşta

Ben ümit özat gibi değil de sen bahsettiğim fanlar gibi konuşuyorsun : ))

Çoğu İsmail Kartal fanı gibi olaya fazla duygusal yaklaşıyorsun bu yüzden yorum yapmayacağım.
Neyse istifa etmesi sizin için iyi bir şey dediğim gibi, yıllar sonra Aykut'a gel diyenler olduğu gibi, iyi bir yabancı TD başarısız olduğunda gel İsmail Kurtar bizi diyecekler.

İsmail'in bu şansı iyi değerlendirmesi, ya hiç takım çalıştırmaması veya vasatta olsa başarılar kendisini hazır tutması lazım.

Ben ümit özat gibi değil de sen bahsettiğim fanlar gibi konuşuyorsun : ))

Çoğu İsmail Kartal fanı gibi olaya fazla duygusal yaklaşıyorsun bu yüzden yorum yapmayacağım.
Neyse istifa etmesi sizin için iyi bir şey dediğim gibi, yıllar sonra Aykut'a gel diyenler olduğu gibi, iyi bir yabancı TD başarısız olduğunda gel İsmail Kurtar bizi diyecekler.

İsmail'in bu şansı iyi değerlendirmesi, ya hiç takım çalıştırmaması veya vasatta olsa başarılar kendisini hazır tutması lazım.
Hacı İso iyi futbol oynatıp Roma'ya sahayı dar edince korkmuş diye yorumladım @Glorfindel :d

Hacı İso iyi futbol oynatıp Roma'ya sahayı dar edince korkmuş diye yorumladım @Glorfindel :d

Keşke gerçek bir hoca olsaydı da Aziz'in gücüne çarpan etkisi yapıp FB'yi şampiyon yapıpp bizi Okan'dan kurtarsaydı. : ))

Ama olsun İsmail olmadan da bir şey değişmedi FB aynı FB. Bu sene için hala umudum var. FBJKTS bizi Okan'dan kurtaracak inşallah. Yönetim hemen gitmez muhtemelen bir hoca daha yememiz lazım gibi duruyor.

Geri