Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Yarısında geldiği sezonlardan da mı sorumlu tutar oldun reis
Acizci ve Yankutçuya karşı yorma kendini ya. Yankut gelseydi Lyon'a falan domalır elerdi bizi sonra bu @havlu çıkıp "Kötü kadro kurdu adam ne yapsın?" hikayesi anlatırdı. Hatta ne Lyon'u ya Lyon falan da göremezdi 3 tur geçip ŞL kaldık maksimum 2. tur ilk maç sahaya bırakırdı en son geldiği dönem ortada...

İsmail Kartal neden istifa etti ki?

Onca yıl sonra takımı ŞL'ye götürmüş, üstelik Roma'dan puan alarak başlamış.
Ne olmuş BJK'ye yenildiyse. "Tüm derbileri kazanacağım" sözüyle mi gelmişti?
Taraftar da öyle çok karşı değil. Yapılan algının aksine büyük takımların genel tavrına göre arkasında olan taraftar sayısı fazla bile denebilir. Fanları o kadar arkasın daki, İsmail Kartal hiç görülmemiş bir karalamanın içinde algısı yapılıyor : ))

Okan 4 senedir şampiyon oluyor. Ona rağmen taraftar her fırsatta içinden geçiyor. Göndermeye çalışıyor. Ki ilk geldiği dönemleri siz düşünün.
Okan kendisini onlar gerçek GS'li değil diye avutuyor : ))

İsmail Kartal'ın biri aklına girip takım seni istemiyor, kötü şekilde ayrılma ki tekrar geri gel dedi muhtemelen. Veya sinsice kendi düşüncesi bu.
İsmail Kartal FB'nin Sergeni. Sergen içinde aynı şeyi söylemiştim, göndermeyin adamı taraftar ne olduğunu iyice görsün öyle gitsin diye. Ama İsmail kartal müthiş zekasını kullandı.

Günlüğüne "FB'ye tekrar gelebilmek için istifa eden de benim" yazmıştır : ))

Ama Aziz Başkan zeki adam. Bu oyunu bozacak. Ben şampiyon olursam zaten sorun yok varsın İsmaille olsun. Olamazsam da en azından camiayı vasıfsız hocadan kurtarmış olurum diyor. : ))
Soyle soyluyeyim Irfan Saraoglu, Okan hocanin yardimcisi ve kendisinin calistigi kuluplere bakin ve Ismail Hoca nin ekibine bakmak gerekiyor.

Gs menajerlerle oyuncu transfer ediyor evet begenilmeyebilir. Fbye bakalim sportif direktor konumunda biri var ve bu adam ne kadar vasifli buna bakmak lazim.

Gs 4 yil oncesine normalde 5 bakmak gerekiyor ama sezon daha yeni basladi. Kulup ve butce olarak risk aldi mi ? Ve iyi bir iskelet oturttu mu ? Buna bakmak gerekiyor ki Toreira,Apo,Baris,Muslere, Icardi ve Nelson vardi. Bu iskeleti koruyup ustune guncelledi ve kaliteyi de arttirdi.

Fenerbahceye bakalim. Ali Bey'in ilk seneleri bir deneme yanilma ile husran yasandi. Ardindan yillarca ugrasarak ekonomik olarak beli biraz dogrulttu diyebiliriz en azindan surdurulebilir bir ekonomi birakti. Fakattt yine risk almasi gerektigi yerlerde almadi. Sonra Saran yonetime bakalim. Bence dogru tercihler yapti elinde Ali Bey in biraktigi bir cekirdegimsi varken ekstra eklemelerle biraz daha modifiye etti takimi. FAKAT yine risk almadi bakiniz forvet transferi. Simdi gelelim Aziz Bey'e. Aziz Bey in elinde Ali Bey ve Saran'in biraktigi guzel bir baslangic paketi vardi. Kendisi sadece kalite artisi saglayacak transferler ve bu ekibi yonetebilecek hocaya ihtiyaci vardi. Tum yaz sezonundan sonra kendisinin yaptigi eklemeler yetersiz kaldi. Ne hocayi secebildi ne kadroya seviye atlatabilecek transferler yapti. Yasin getirdigi olarak negatif gidecek ekibi daha da yaslandirdi. Yerli ve yabanci oyuncu dengesinde ki makasi acti. Yani Ali ve Saran yonetiminin bir yere kadar getirdigi takimi bozdu ve ekleme yapmadi. Yabanci rotasyonu Greenwood ve Vedat ile iyiye gittiysede kural geregi yedek yabancilarin yerini yerlilerle dolduramadi. Yani Fb kadrosu geriye gitti ve daha kotusu daha once sampiyonluk yasayamamis bir hocayi tekrar takima getirdi.

Olay bu aslinda, ben yatiyorum.

İsmail ve Okana yapılan şeylerin dozu aynı değil. Biraz gözü,beyni ve vicdanı olan ve süreci takip eden herkes bunu görecektir. Ama okanı da linç ediyorlar diyen ya gündemi takip etmiyordur ya da cidden kötü niyetli bir insandır. Millet yapay zeka civciv videolarını falan görüp ne olacak canım okana da yapıyorlar falan diyor. Alakası bile yok, onlardan bahseden yok. Kaç yıldır aktif olarak sosyal medyada takılıyorum. Ben herhangi bir insanın bu kadar sistematik ve uzun bir süre linçlendiğini görmedim. Daha ilk hazırlık maçından itibaren yapılan her şeyi Tek tek yazmak da isterdim ama gslilerin kayığına binmiş fblilerin zaten umurunda değil o yüzden bir anlamı yok.

İkincisi de Aziz Beşiktaş maçından sonra başka bir teknik direktörle konuşuyor. Bu İsmail Kartalın kulağına gidiyor. İstifasının asıl sebebi bu. Şişe en fazla bardağı taşıran son damla falan olabilir. Açın konuşmasını bir daha dinleyin. Takımın önünü açma konusunu özellikle vurguluyor adam.

Neyse, bundan sonra her gün tek bir dua edeceğim. @havlu gibi taraftarlar dilerim ki mutlu ve uzun bir ömür yaşarlar ama son nefeslerini verdikleri güne kadar Fenerbahçe şampiyonluğu göremezler. Ben de göremeyim okey, yeter ki onlar da Fenerbahçe şampiyonluğu göremesin ömürleri boyunca.

Hadi herkese hayırlı traşlar, akşam şanlı Beşiktaş'ın maçı var

Bende pcden de normal şekilde açılıyor ama birkaç kişiden daha duydum bunu. İlgilenip halletmeye çalışacağız.
Kuroro Reis benim de aynı ya wifiden giremiyorum siteye sadece mobil veri ile girebiliyorum.

Sane birebir aynısını yaptı da böyle temiz bırakamadı. Kötü de vurmadı, direği yaladı ama mesafeyi ve açıyı düşününce çok net fırsatı kaçırmış oluyorsun. Sara da bir benzerini kaçırdı da onunkisi bu kadar net değildi. Ha bir de Sara direkt vurup golü atacakken çalım atayım deyip açısını bozdu : ))

Geri