Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail ve Okana yapılan şeylerin dozu aynı değil. Biraz gözü,beyni ve vicdanı olan ve süreci takip eden herkes bunu görecektir. Ama okanı da linç ediyorlar diyen ya gündemi takip etmiyordur ya da cidden kötü niyetli bir insandır. Millet yapay zeka civciv videolarını falan görüp ne olacak canım okana da yapıyorlar falan diyor. Alakası bile yok, onlardan bahseden yok. Kaç yıldır aktif olarak sosyal medyada takılıyorum. Ben herhangi bir insanın bu kadar sistematik ve uzun bir süre linçlendiğini görmedim. Daha ilk hazırlık maçından itibaren yapılan her şeyi Tek tek yazmak da isterdim ama gslilerin kayığına binmiş fblilerin zaten umurunda değil o yüzden bir anlamı yok.

İkincisi de Aziz Beşiktaş maçından sonra başka bir teknik direktörle konuşuyor. Bu İsmail Kartalın kulağına gidiyor. İstifasının asıl sebebi bu. Şişe en fazla bardağı taşıran son damla falan olabilir. Açın konuşmasını bir daha dinleyin. Takımın önünü açma konusunu özellikle vurguluyor adam.

Neyse, bundan sonra her gün tek bir dua edeceğim. @havlu gibi taraftarlar dilerim ki mutlu ve uzun bir ömür yaşarlar ama son nefeslerini verdikleri güne kadar Fenerbahçe şampiyonluğu göremezler. Ben de göremeyim okey, yeter ki onlar da Fenerbahçe şampiyonluğu göremesin ömürleri boyunca.

Hadi herkese hayırlı traşlar, akşam şanlı Beşiktaş'ın maçı var
:cautious:

Geçen sene güzel bir kura çektik fikstür de güzeldi buna rağmen kıl payı son 24 yaptık.Bu sene inanılmaz kötü bir fikstür ve buna ek olarak içeri ve deplasman maçları da felaket. şl sisteminin yeni dertlerinden birisi içeride oynadığın ve deplasman maçları da çok önemli biz bu konuda çok kötü bir fikstüre sahibiz.Sporting dep üstü Barca iç saha tam tersi olsa zaten barcaya şansın yok bari içeride sporting den puan al ki içeride oynasak alabilirdik.Lille deplasman stutgard içeride yine tam tersi olsa lille ile içeride şansın yüksek almanya deplasmanlarıda bizim için ev sahibi gibi oluyordu taraftar konusunda.İçeride aston iyidir.İçeride Feyenord dep Psg yine tam tersi olsa zaten Psg sıfır puan bari feyenord içeride olsaydı.Yani hem fikstür kötü hem maç takvimi kötü bu durumda en iyisi erkenden kopup lig dönmek bu sene gerek transfer politikasında Dursunun takımı satması gerekse şldeki şanssız fikstürle çöpe gitti...

İsmail ve Okana yapılan şeylerin dozu aynı değil. Biraz gözü,beyni ve vicdanı olan ve süreci takip eden herkes bunu görecektir. Ama okanı da linç ediyorlar diyen ya gündemi takip etmiyordur ya da cidden kötü niyetli bir insandır. Millet yapay zeka civciv videolarını falan görüp ne olacak canım okana da yapıyorlar falan diyor. Alakası bile yok, onlardan bahseden yok. Kaç yıldır aktif olarak sosyal medyada takılıyorum. Ben herhangi bir insanın bu kadar sistematik ve uzun bir süre linçlendiğini görmedim. Daha ilk hazırlık maçından itibaren yapılan her şeyi Tek tek yazmak da isterdim ama gslilerin kayığına binmiş fblilerin zaten umurunda değil o yüzden bir anlamı yok.

İkincisi de Aziz Beşiktaş maçından sonra başka bir teknik direktörle konuşuyor. Bu İsmail Kartalın kulağına gidiyor. İstifasının asıl sebebi bu. Şişe en fazla bardağı taşıran son damla falan olabilir. Açın konuşmasını bir daha dinleyin. Takımın önünü açma konusunu özellikle vurguluyor adam.

Neyse, bundan sonra her gün tek bir dua edeceğim. @havlu gibi taraftarlar dilerim ki mutlu ve uzun bir ömür yaşarlar ama son nefeslerini verdikleri güne kadar Fenerbahçe şampiyonluğu göremezler. Ben de göremeyim okey, yeter ki onlar da Fenerbahçe şampiyonluğu göremesin ömürleri boyunca.

Aynen Kenny Reis. İsmail Kartal hocama yapılanlar artık eleştiri boyutunu aşalı çok oldu. Hocam gelse suç gelmese suç, konuşsa suç konuşmasa suç, iyi elbise giyince suç giyinmese suç, takımı şampiyonlar ligine götürse suç götürmese suç, buradaki Fener taraftarını ayırarak söylüyorum sosyal medyadaki Fener taraftarı kadar ahraz futbol cahili başka bir kitle yok adama neler demediler ya. Benim bile şu son 1 haftadır hocama yapılanlardan dolayı psikolojim, moralim alt üst olmuştu. En iyisini yaptı hocam inşallah bu boktan camiaya bir daha gelmez helal olsun hocama valla verdiği en iyi karar. X'te ki Fener taraftarı, Mourinho gibi Emiliano Martinez teknik direktörleri sever umarım öyle biri gelir saçma sapan açıklamalar yapar takımı küçümser çünkü taraftar aşağılanmayı seviyor. İsmail Kartal hocam bu camiaya çok bile...

Yalniz atladigimiz bir sey var. Kizarsanizda kizin. Okan iyi veya kotu beni baglamaz ama kariyerinin geneli boyunca Ismail Kartal dan Gs oncesi dahil daha basarili.

Herkes bu noktayi atliyor ve atlamaya devam ediyor. Bu kulubun basina basarili olmak istiyorsaniz basarili hoca getireceksiniz ama 10 sene once basarili olmusunu degil. Ne Aykut ne Ismail Fb disinda basarisi olan o duyguyu tatmis insanlar degil. Aykut zaten bitik herif karnesi ortada. Ligden bulamazsin cunku boyle biri yok. Senol vb olmaz zaten. Yabanci hocalar disinda cikis kapisi yok bu kulubun.

Bir de bu sadece sosyal medya ile sınırlı kalmıyor bir iklim oluşuyor her yere sirayet ediyor. Televizyon kanalları, yorumcular vs herkes tasak geçme derdine düşüyor. Hiç bir çekince olmadan ağızlarına geleni söylüyorlar.

Milletin hocası hemen istifa ediyor biz Bokan'a her Allah'ın günü sövüyoruz herif şu şekil cevaplar veriyor. @justahuman @LoveCook @Montana @Kuroro

Şehrinizin takımını tutun dediğimiz kişiler şampiyon oluyorlar diye İstanbul takımlarını tutuyor ya hani :ROFLMAO: aha bunu dediğimiz kişilerin bazılarının tuttuğu takımın hocası ne söylüyor :ROFLMAO: kesintisiz başarı isteyen onları tutsun hohahahaha @akira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri