Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

En sevdigim muhabbet. Aston maclarindan sonra es kaza biri puan alir digeri alamazsa cikacak kaosu dusunuyorum forumda.

En sevdigim muhabbet. Aston maclarindan sonra es kaza biri puan alir digeri alamazsa cikacak kaosu dusunuyorum forumda.
Önemli olan tüm maçlar bitince kimin nerede durduğu olacak @RedAcT Reis tenekeyi hazırlıyorum hadi bakalım :cool:

Eğer biz yenersek yada yenilirsek tarihin en iyi Astonvillasını yenmiş yada yenilmiş olacağız, gs yenerse yada yenilirse tarihin en kötü Astonvillasını yenmiş yada yenilmiş olacak olay bu kadar basit (y)

60 dakika beşiktaşa karşı da iyi oynadı takım ama ilerde çok lakayttılar, ataklar pozisyon olmadan saçmalıyorlardı. Roma'ya karşı daha haddini bilerek oynadı takım ben bu seviyede böyle bir paslaşmayla hat kıran gol çok az gördüm, en son bizim brezilyalılar yapıyordu bu kadar pas atıp golü. Gs'nin son maçlarında da hep önde baskı ve bireysel ver kaçlar vardı.

Şimdi olayı trip atmaya getirmeyelim güzel gol.

Yanılma olayına gelirsek fener daha fazla puan alırsa sen tenekeyi takacaksın daha az alırsa ben takacam.
BJK maçında baya kötüydünüz ya, attığınız gol de bizim Torrik'in golu gibi, net pozisyon var mıydı hatırlamıyorum bile sizde

O saylanmaz, deplasman ve ev çok fark ediyor, özellikle bizde, sizin ev bazen deplasmandan kötü oluyor:d

Geri